ΑρχικήinetWhatsApp: Νέα λειτουργία pinned messages και αλλαγή του μενού συνομιλίας;

WhatsApp: Νέα λειτουργία pinned messages και αλλαγή του μενού συνομιλίας;

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta και διαθέτει περισσότερους από 2,7 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, συνεχίζει τις συχνές ενημερώσεις και βελτιώσεις των λειτουργιών του. Μετά την πρόσφατη παγκόσμια κυκλοφορία των καναλιών και την είδηση ​​της μετατροπή του επαληθευμένου σήματος από πράσινο σε μπλε σε μελλοντική ενημέρωση, περισσότερες ενημερώσεις είναι πλέον στον ορίζοντα.

Δείτε επίσης: Πώς να ακολουθήσετε ένα WhatsApp Channel

WhatsApp

Το WABetaInfo, μια αξιόπιστη πηγή για πληροφορίες σχετικά με το WhatsApp, αποκάλυψε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες στην πρόσφατη ενημέρωση (έκδοση 2.23.21.4) μέσω του προγράμματος Google Play Beta. Μεταξύ των προσθηκών είναι μια λειτουργία pinned messages (καρφιτσωμένων μηνυμάτων) και ένα επανασχεδιασμένο μενού συνημμένων συνομιλίας. Από τώρα, αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες σε μια περιορισμένη ομάδα δοκιμαστών beta, με σταδιακή διάθεση στο ευρύτερο κοινό που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Η λειτουργία pinned messages έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να επισημαίνουν συγκεκριμένα μηνύματα καρφιτσώνοντάς τα στην κορυφή των συνομιλιών τους. Αυτή η λειτουργία στοχεύει στη διευκόλυνση της ευκολότερης πρόσβασης σε σημαντικά ή συχνά αναφερόμενα μηνύματα. Ενώ αυτό το χαρακτηριστικό είχε προηγουμένως φημολογηθεί κατά τη φάση ανάπτυξής του, τώρα υποβάλλεται σε δοκιμή beta.


Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία των pinned messages, απλά πατήστε παρατεταμένα σε ένα μήνυμα στην συνομιλία και επιλέξτε την επιλογή ‘Pin‘ από το μενού που εμφανίζεται. Το μήνυμα θα καρφιτσωθεί στην κορυφή της συνομιλίας και θα παραμείνει εκεί ακόμα και αν υπάρξουν νέα μηνύματα. Μπορείτε να καρφιτσώσετε περισσότερα από ένα μηνύματα σε μια συνομιλία. Για να ξεκαρφιτσώσετε ένα μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα σε αυτό και επιλέξτε την επιλογή ‘Unpin‘ από το μενού. Το μήνυμα θα επανέλθει στην αρχική του θέση στη συνομιλία. Επίσης, μπορείτε να ανακατατάξετε τα καρφιτσωμένα μηνύματα στην κορυφή της συνομιλίας πατώντας παρατεταμένα σε ένα καρφιτσωμένο μήνυμα και σύροντάς το σε μια νέα θέση.

Δείτε ακόμα: Πώς να διαγράψετε ένα WhatsApp Channel

pinned messages

Οι χρήστες έχουν τον έλεγχο της διάρκειας ορατότητας των καρφιτσωμένων μηνυμάτων, με επιλογές για 24 ώρες, 7 ημέρες και 30 ημέρες. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απορρίψουν ένα καρφιτσωμένο μήνυμα ανά πάσα στιγμή, ακόμη και πριν λήξει η επιλεγμένη διάρκεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καρφιτσωμένα μηνύματα ισχύουν όχι μόνο σε ομαδικές συνομιλίες αλλά και σε μεμονωμένες συνομιλίες, παρέχοντας ένα μέσο για την επισήμανση συγκεκριμένου περιεχομένου σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Εκτός από τη λειτουργία καρφιτσωμένων μηνυμάτων, οι υπεύθυνοι δοκιμών beta ενδέχεται να παρατηρήσουν ένα επανασχεδιασμένο μενού συνομιλίας. Αυτό το ενημερωμένο μενού διατηρεί τη διαδικασία κοινής χρήσης διαφόρων τύπων περιεχομένου, ενώ παρουσιάζει μια σαφέστερη και πιο διαισθητική διεπαφή με τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας χρησιμοποιώντας το WhatsApp

Τόσο η λειτουργία καρφιτσωμένων μηνυμάτων όσο και το επανασχεδιασμένο μενού συνημμένων συνομιλίας είναι προς το παρόν προσβάσιμα σε μια περιορισμένη ομάδα δοκιμαστών beta που έχουν εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση beta του WhatsApp για Android από το Google Play Store. Αυτές οι δυνατότητες αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε ένα ευρύτερο κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS