ΑρχικήinetMercedes-Maybach: Θα μεταφέρουν επιβάτες από και προς το "διάστημα"

Mercedes-Maybach: Θα μεταφέρουν επιβάτες από και προς το “διάστημα”

Η Mercedes-Maybach ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Space Perspective – μια εταιρεία που παρέχει μια εμπειρία ταξιδιού στο διάστημα με μηδενικές εκπομπές άνθρακα – όπου τα ηλεκτρικά οχήματα της, θα μεταφέρουν στο μέλλον χιλιάδες πελάτες προς και από τα ταξίδια τους πέρα από τον ουρανό.

Δείτε επίσης: Η Mercedes-Benz παρουσιάζει ένα πολυτελές EV G-Wagon

Mercedes-Maybach

Εάν ποτέ έχετε μπει μέσα σε ένα ηλεκτρικό όχημα της Mercedes ή ακόμη καλύτερα ένα Mercedes-Maybach, ίσως έχετε βιώσει ήχους επιτάχυνσης που θα μπορούσαν να περιγραφούν μόνο ως κάτι παρόμοιο με το διάστημα. H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ακολουθήσει μια φουτουριστική προσέγγιση στην αισθητική του σχεδιασμού, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα για την οποία είναι γνωστή, ειδικά μέσω της υπο-μάρκας Maybach.

Καθώς η Mercedes Group AG συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων EQS, η Mercedes-Maybach παίρνει αυτά τα μοντέλα και τα αναπροσαρμόζει για έναν εντελώς νέο επίπεδο άνεσης και στυλ. Έχουμε ήδη δει πρεμιέρες premium εκδόσεων του EQS SUV – πλήρως εξοπλισμένες με μια μαύρη έκδοση που αποπνέει αίσθημα πολυτέλειας.

Τώρα, η Mercedes-Maybach πηγαίνει την τεχνολογία της σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, μεταφέροντας κανονικούς πολίτες με εισιτήρια προς και από τα ταξίδια τους προς το διάστημα.

Η Mercedes-Maybach ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες για την τελευταία της συνεργασία, κατά την οποία θα παρέχει ηλεκτρικά διαδραστικά λεωφορεία (“shuttles”) σε “Εξερευνητές” από τις εγκαταστάσεις της Space Perspective προς τον χώρο εκτόξευσης των καψουλών στην παράκτια περιοχή της Φλόριντα.

Δείτε ακόμα: Η νέα Mercedes-Benz E-Class 2024 έρχεται με TikTok

διάστημα

Η Space Perspective είναι μια εταιρεία ατμοσφαιρικού τουρισμού που ιδρύθηκε το 2019 από τους βετεράνους διαστημικών πτήσεων, την Jane Poynter και τον Taber MacCallum, οι οποίοι εργάζονται για να καταστήσουν τις ανθρώπινες διαστημικές πτήσεις πιο ασφαλείς και προσβάσιμες για τους κατοίκους της Γης. Το Spaceship Neptune της εταιρείας αποτελείται από μια κάψουλα που χωράει οκτώ πελάτες και έναν καπετάνιο και περιλαμβάνει υπηρεσία γευμάτων και κοκτέιλ.

Το σκάφος ανεβαίνει αργά και με ασφάλεια σε ύψος 100.000 ποδών από έναν γιγαντιαίο SpaceBalloon – όλα χωρίς εκπομπές άνθρακα. Όταν αυτοί οι πελάτες που επιθυμούν να φτάσουν στο διάστημα ταξιδεύουν προς και από τον χώρο εκτόξευσης, θα συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς εκπομπές χάρη στα ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-Maybach.

Στο εγγύς μέλλον, η Space Perspective θα συνεχίσει τα δοκιμαστικά πτήσεων χωρίς πλήρωμα γι αυτό το έτος, προετοιμάζοντας τις πτήσεις με ανθρώπινο πλήρωμα για το 2024. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, η εταιρεία στοχεύει να ξεκινήσει εμπορικές πτήσεις για πάνω από 1.650 πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήριά τους για το διάστημα – και η Mercedes-Maybach θα είναι πλέον ο κατασκευαστής αυτοκινήτων που θα τους μεταφέρει εκεί.

Δείτε επίσης: Mercedes-Benz USA: Θεαματική αύξηση στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων

Τα αυτοκίνητα Mercedes-Maybach EV αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό βήμα προς την πορεία της βιώσιμης κινητικότητας. Ως ηλεκτρικά οχήματα, μεγιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις επιβαρυντικές εκπομπές CO2

Μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου 

Είναι γνωστό ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εκπέμπουν λιγότερο CO2 απ’ ό,τι τα παραδοσιακά αυτοκίνητα εσωτερικής καύσης. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες των Mercedes-Maybach EV ελαχιστοποιούν τις εκπομπές, δημιουργώντας ένα πιο καθαρό περιβάλλον για όλους μας. 

Μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας 

Εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα, τα Mercedes-Maybach EV είναι επίσης αποδοτικά. Με την ηλεκτρική τροφοδοσία, αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν να επιτύχουν μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ζήτησης για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, βοηθώντας έτσι στην προστασία της περιβαλλοντικής ισορροπίας. 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS