ΑρχικήGamingAssassin's Creed Mirage: Νέα Δυνατότητα Assassin's Focus

Assassin’s Creed Mirage: Νέα Δυνατότητα Assassin’s Focus

Η νέα προσθήκη της Ubisoft στο Assassin’s Creed με τη νέα εντυπωσιακή δυνατότητα του Assassin’s Creed Mirage αποπνέει σκοπιμότητα και μυστήριο.

Assassin's Creed Mirage Ubisoft

Η νέα προσθήκη της Ubisoft, επικεντρώνεται στη μυστικότητα και τη λεπτότητα, ο κύριος χαρακτήρας Basim, όμως, δεν προσφέρει κάτι εντυπωσιακό με τις δυνατότητές του.

Το Assassin’s Focus είναι η ονομασία της δυνατότητας που σας επιτρέπει να παγώσετε τον χρόνο και να σχεδιάσετε ένα δίχτυ πάνω από πολλούς εχθρούς, με σκοπό να μετακινηθείτε μεταξύ τους και να τους εξοντώσετε με διαδοχικές επιθέσεις. Αυτή η λειτουργία μοιάζει με το Quickdraw του Red Dead Redemption, αλλά με τη διαφορά ότι εκτελείτε φυσικές επιθέσεις κόβοντας τους εχθρούς στον λαιμό.

Στην αρχή του Assassin’s Creed Mirage, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εφέ μόνο με δύο εχθρούς τη φορά. Ωστόσο, με περαιτέρω αναβαθμίσεις, μπορείτε να επεκτείνετε αυτό το εφέ και να εξαφανίσετε γρήγορα μια ολόκληρη ομάδα εχθρών ταυτόχρονα.

Αυτή η κίνηση είναι εντυπωσιακή, ακόμα πιο απολαυστική από τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ που χρησιμοποιούνται – κάνοντας το παιχνίδι να φαίνεται σα να αναδύεται από την οθόνη.

Δείτε περισσότερα: Ubisoft: Επενδύει ακόμα περισσότερο στο Assassin’s Creed

Γιατί φαίνεται τόσο κατεστραμμένο; Ολα οφείλονται στο γεγονός ότι παίζετε σε μια προσομοίωση, σύμφωνα με τη Ubisoft – χρησιμοποιώντας μια συσκευή Animus, έχετε πρόσβαση στις αναμνήσεις του κύριου χαρακτήρα Basim. Απλά, ο Basim ήταν τόσο επιδέξιος στον εκτελεστικό ρόλο του, που ο Animus αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ακριβή αναπαραγωγή του.

“Έχοντας επικοινωνήσει με την Ubisoft Bordeaux γι’ αυτό, ο Wesley LeBlanc του GameInformer έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες μέσω μιας ανάρτησης στο X, πρώην Twitter.”

“Και ενώ είναι διασκεδαστικό/cool, έλεγαν ότι ο Basim ήταν τόσο γρήγορος/αποτελεσματικός, που το Animus δυσκολεύεται να συμβαδίσει με τις αναμνήσεις του μερικές φορές, εξ ου και το φαινόμενο glitch.”

Assassin's Creed Mirage Ubisoft

Ας το διευκρινίσουμε λοιπόν. Το εφέ δεν είναι ένα σφάλμα, αλλά κάτι που έχει επιδιωχθεί εκ των προτέρων – ακριβώς όπως η χρωματική παραμόρφωση στο Assassin’s Creed Mirage, από την οποία οι παίκτες τροποποιούν το παιχνίδι τώρα για να το απολαύσουν ακόμη περισσότερο.

Πηγή: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS