ΑρχικήinetTesla: Τα βασικά μοντέλα της είναι πλέον φθηνότερα

Tesla: Τα βασικά μοντέλα της είναι πλέον φθηνότερα

Τα βασικά μοντέλα Model 3 και Model Y της Tesla έχουν τώρα ακόμη πιο χαμηλές αρχικές τιμές από το μέσο όρο των νέων αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε επίσης: EEOC: Μήνυση εναντίον της Tesla για ρατσιστική συμπεριφορά σε εργαζομένους
Tesla

Αυτό μπορεί να ανοίξει τα μάτια περισσότερων αγοραστών, που πριν δεν είχαν σκεφτεί να προχωρήσουν σε ηλεκτρικό όχημα.

Όταν οι μελέτες εξετάζουν τους κύριους λόγους που οι νέοι αγοραστές αυτοκινήτων δεν λαμβάνουν υπόψη τη μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα ως το επόμενο αυτοκίνητό του, η τιμή είναι συνήθως ένας από τους κορυφαίους λόγους. Ωστόσο, ο αγορά έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν μειώσει την τιμή τους, ενώ ο πληθωρισμός έχει αυξήσει σημαντικά τη μέση τιμή πώλησης νέων αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επιπλέον, η αγάπη των αμερικανών αγοραστών αυτοκινήτων για μεγαλύτερα οχήματα κατηγορίας SUV και επαγγελματικών αυτοκινήτων έχουν συμβάλλει στην αύξηση των μέσων τιμών πώλησης νέων αυτοκινήτων.

Το 2018, η μέση τιμή πώλησης εός καινούριου αυτοκινήτου ήταν περίπου 38.000 δολάρια στις ΗΠΑ. Πλέον, αυτή ανέρχεται στα 47.000 δολάρια.

Δείτε ακόμα: Tesla Bot Optimus: Νέο βίντεο με το ανθρωποειδές ρομπότ

μοντέλα

Το Bloomberg κατάφερε να εντοπίσει τις αλλαγές στη βασική τιμή των Tesla Model Y και Model 3 σε σχέση με το μέσο όρο των νέων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και διαπίστωσε ότι τώρα και τα δύο μοντέλα ξεκινούν κάτω από τον μέσο όρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τιμή του Model 3 έχει πέσει κάτω από τον εθνικό μέσο όρο της τιμής πώλησης νέων αυτοκινήτων, αλλά είναι η πρώτη φορά που τόσο το Model 3 όσο και το όλο και πιο δημοφιλές Model Y έχουν αρχικές τιμές κάτω από τη μέση τιμή πώλησης νέων αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό οφείλεται στην εισαγωγή του νέου μοντέλου Y RWD, το οποίο μείωσε σημαντικά την τιμή του ηλεκτρικού SUV.

Επιπλέον, η Tesla μείωσε πρόσφατα τις τιμές σε όλη τη γκάμα των Model 3 και Model Y – καθιστώντας όχι μόνο το βασικό μοντέλο πιο οικονομικό αλλά και ολόκληρη τη γκάμα πιο ανταγωνιστική.

Δείτε επίσης: Tesla: Κάνει giveaway το Model 3 Performance

Στην οικονομία της σημερινής εποχής, εκείνοι που επιζητούν την εξοικονόμηση χρήματος μπορεί να βρουν τα Tesla μία ελκυστική επιλογή.

Εξοικονόμηση Κόστους Λειτουργίας 

Όταν πρόκειται για τη μείωση των λειτουργικών δαπανών, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα- και συγκεκριμένα τα Tesla – κατατάσσονται στην κορυφή. Το χαμηλότερο κόστος ισχύος σε σύγκριση με τη βενζίνη συνεπάγεται μείωση των λειτουργικών δαπανών. Δεν υπάρχουν λάδια κινητήρα για αντικατάσταση, ούτε φίλτρα αέρα, ούτε φρένα να αλλάζονται τακτικά. 

Τεχνολογικές Καινοτομίες 

Τα Tesla διαθέτουν τεχνολογικά προηγμένες λειτουργίες και εφαρμογές. Από το Autopilot – ένα σύνθετο σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης – μέχρι την δυνατότητα αναβαθμίσεων λογισμικού, υπάρχουν πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά για να προσελκύσουν τους τεχνολογικά γνώστες και λάτρεις των νέων τάσεων. 

Βιωσιμότητα και Περιβαλλοντική Προστασία 

Η ανανεώσιμη ενέργεια και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι πρωταρχικές έννοιες για την Tesla. Τα αυτοκίνητα Tesla ενσωματώνουν την τεχνολογία των μπαταριών ιόντων-λιθίου, προωθώντας έτσι την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών CO2. Επιπλέον, η συνεχής επιδίωξη της εταιρείας για τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών καταδεικνύει μια αποφασιστικότητα να διασφαλιστεί ένας πιο βιώσιμος τρόπος διαβίωσης. 

Εξυπηρέτηση Και Υποστήριξη 

Η Tesla με την καινοτομία στα ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών επιτρέπει στους καταναλωτές να διευθετούν τις υπηρεσίες και τις επισκευές των αυτοκινήτων τους με ευκολία. Υπόσχεται ταχεία απόκριση και γρήγορη επίλυση των προβλημάτων. Για πολλούς, αυτή η σύγχρονη προσέγγιση της υποστήριξης πελατών είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική προς τα Tesla. 

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS