ΑρχικήHow ToΠώς να αποθηκεύσετε μόνιμα ομάδες καρτελών στο Chrome

Πώς να αποθηκεύσετε μόνιμα ομάδες καρτελών στο Chrome

Οι ομάδες καρτελών του Chrome είναι μια αληθινή ανατροπή από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στον περιηγητή ιστού. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ βολική, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώνουν τις ανοικτές καρτέλες και να βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία περιήγησης. Ωστόσο, υπάρχει ένα κρίσιμο κομμάτι που λείπει από το παζλ – η αποθήκευση των Ομάδων Καρτελών για αργότερα. Ενώ μια επίσημη λειτουργία παραμένει δυσεύρετη, μια έξυπνη παράκαμψη μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μόνιμα τις Ομάδες Καρτελών σας.

Δείτε επίσης: Google: Επεκτείνει τα προγράμματα exploit reward για Chrome V8, Google Cloud

Chrome

Δυστυχώς, η δυνατότητα να αποθηκεύσετε Ομάδες καρτελών έχει λείψει εμφανώς. Η Google υποσχέθηκε αυτήν τη λειτουργία και ξεκίνησε να την δοκιμάζει σε έκδοσεις beta, αλλά ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί.

Η καλή είδηση είναι ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση χρησιμοποιώντας τις “Chrome Flags“, παρόλο που δεν είναι μια επίσημη λύση.

Δείτε ακόμα: Google: Διορθώνει το πέμπτο Chrome zero-day για φέτος

Δείτε πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παρακάτω:

  • Πρόσβαση στο Chrome Flags: Στον περιηγητή Chrome σας, πληκτρολογήστε “chrome://flags/#tab-groups-save” στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Enter.
  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία: Εντοπίστε το “Tab Groups Save” και αλλάξτετο στάτους σε “Enabled.”
  • Επανεκκίνηση του Chrome: Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, επανεκκινήστε τον περιηγητή σας για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Προσοχή: Οι Chrome Flags μπορούν ενίοτε να ασταθοποιήσουν τον περιηγητή σας, καθώς ενεργοποιούν πειραματικές λειτουργίες. Παρόλο που αυτή η συγκεκριμένη λειτουργία είναι σχετικά ασφαλής, προχωρήστε με προσοχή όταν αλλάζετε τις ρυθμίσεις του περιηγητή σας.

Δείτε επίσης: Read Aloud: Η νέα λειτουργία του Google Chrome θυμίζει Microsoft Edge

Μόλις επανεκκινήσετε το Chrome με την ενεργοποιημένη λειτουργία, θα παρατηρήσετε έναν διακόπτη “Αποθήκευση ομάδας” μέσα στις Ομάδες καρτελών σας. Ενεργοποιήστε τον και είστε έτοιμοι! Η Ομάδα καρτελών σας αποθηκεύεται μόνιμα. Όταν κλείνετε μια αποθηκευμένη ομάδα καρτελών, εμφανίζεται στη γραμμή σελιδοδεικτών σας, διατηρώντας το χρώμα και τον τίτλο της. Κάντε κλικ πάνω της στη γραμμή για να αποκαταστήσετε αμέσως τις επιλεγμένες καρτέλες σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS