ΑρχικήUpdatesYouTube: Προσθέτει Νέες λειτουργίες και Διακόπτει το Ad Blocker

YouTube: Προσθέτει Νέες λειτουργίες και Διακόπτει το Ad Blocker

Το YouTube εφαρμόζει νέες λειτουργίες για την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης και της διακοπής του Ad Blocker (αποκλεισμός διαφημίσεων).

Youtube νέες λειτουργίες

Μία από τις πιο εντυπωσιακές λειτουργίες είναι η σταθερή ένταση ήχου (Stable Volume), η οποία απαλύνει τυχόν ενοχλητικές διαφορές στην ένταση ενός κλιπ. Η σταθερή ένταση ήχου είναι ήδη προεπιλεγμένη, αλλά σε περίπτωση που οι χρήστες θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή, πατούν το εικονίδιο με το γρανάζι στην εφαρμογή, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Πρόσθετες ρυθμίσεις” και ενεργοποιούν ή απενεργοποιούν τη λειτουργία.

Η πλατφόρμα τελικά μπορεί να λύσει το πρόβλημα της δύσκολης αναζήτησης ενός τραγουδιού που έρχεται στο μυαλό ενός χρήστη. Τον Αύγουστο, το YouTube ξεκίνησε να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία αναγνώρισης φωνής που επιτρέπει στους χρήστες, να τραγουδούν ή να παίζουν τη μελωδία ενός τραγουδιού και να αναγνωρίζεται το εκάστοτε τραγούδι. Μια παρόμοια λειτουργία είναι διαθέσιμη στο Google από το 2020 και τώρα είναι διαθέσιμη και στο YouTube με αυτήν τη νέα ενημέρωση.

Δείτε περισσότερα: Το YouTube προσθέτει νέες δυνατότητες AI στο Creator Music Studio

Η εφαρμογή αποκάλυψε επίσης νέες, μεγαλύτερες μικρογραφίες προεπισκόπησης κατά την περιήγηση στην εφαρμογή κινητών, καθώς και τη δυνατότητα κλειδώματος κατά την αναπαραγωγή βίντεο για να αποφευχθούν τυχόν πατήματα. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα λειτουργία, όπου οι χρήστες μπορούν να ακυρώσουν το ιστορικό μετακινώντας το δάχτυλό τους πίσω στο σημείο που ξεκίνησε και απελευθερώνοντας το όταν αισθανθούν δόνηση. Επίσης, τα κουμπιά Like και Subscribe έχουν πλέον μια αστραφτερή κινούμενη εικόνα όταν πατηθούν.

Youtube νέες λειτουργίες

Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς το YouTube παίρνει σκληρά μέτρα με τους χρήστες που χρησιμοποιούν Ad Blocker για να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα. Οι χρήστες του YouTube παρατήρησαν ότι όταν εισέρχονται στην ιστοσελίδα, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που τους ενημερώνει, ότι χρησιμοποιούν Ad Blocker. Προς το παρόν, φαίνεται ότι η λύση είναι απλή, απλά κλείνοντας το μήνυμα, αλλά είναι πιθανό να γίνει μόνιμο εμπόδιο στο μέλλον.

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS