ΑρχικήReviewsOnePlus: Παρουσιάζει την καλύτερη κάμερα με το OnePlus Open

OnePlus: Παρουσιάζει την καλύτερη κάμερα με το OnePlus Open

Παρόλο που η OnePlus έχει το σύνθημα “Never Settle”, πάντα αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες με τις κάμερές της, το OnePlus Open όμως αλλάζει αυτή την κατάσταση με μια κάμερα που μπορεί να πραγματοποιήσει εκπληκτικές λήψεις.

OnePlus Open κάμερα

Οι κάμερες των OnePlus smartphones πρώτης γενιάς ήταν αποδεκτές, αλλά συνήθως δινόταν προσοχή σε αυτήν την πτυχή σε σύγκριση με το υπόλοιπο της συσκευής. Αυτό ξεκίνησε να αλλάζει με το OnePlus 9 Pro, το οποίο αποτέλεσε σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, κάθε τηλέφωνο της OnePlus εξοπλίζεται με μια κάμερα που δεν είναι εξαιρετική αλλά αναμφίβολα αρκετά αξιοπρεπής.

Το OnePlus Open, με τον νέο αισθητήρα κάμερας Sony LYT-T808 “Pixel Stacked”, ανοίγει νέες προοπτικές. Αυτός ο αισθητήρας χρησιμοποιεί ένα διπλό στρώμα για να απορροφήσει περισσότερο φως, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ακόμα και με ένα μικρότερο αισθητήρα. Στην πράξη, αντιστοιχεί σε αισθητήρα 1 ίντσας.

Αυτή η εξέλιξη έχει οδηγήσει σε μια σημαντική βελτίωση της ποιότητας της εικόνας.

Δείτε ακόμα: OnePlus Pad Go: Πότε κυκλοφορεί και ποιά τα χαρακτηριστικά του;

Και αυτό υπερβαίνει μόνο τον κύριο αισθητήρα. Το OnePlus Open είναι η πρώτη συσκευή της OnePlus με φακό περισκοπίου στην κάμερά της και είναι εξαιρετική. Ο 3x φακός μπορεί να φτάσει 6x με τη χρήση της περικοπής, ενώ η ποιότητα παραμένει εξαιρετική.

Οι κάμερες των smartphones σήμερα είναι γενικά αρκετά καλές, το εντυπωσιακό όμως είναι η αξιοπιστία του Pixel της Google (και του iPhone της Apple). Το OnePlus δεν έχει ακόμα φτάσει σε αυτό το επίπεδο, καθώς η κάμερά του χρειάζεται ακόμη βελτίωση. Ωστόσο, σε καλές συνθήκες φωτισμού, η απόδοσή του είναι αρκετά καλή. Το OnePlus αντιμετωπίζει προβλήματα μόνο όταν το φως είναι περιορισμένο και απαιτείται επεξεργασία HDR για τις λήψεις.

Το καλύτερο είναι ότι δεν φαίνεται να βασίζεται στο λογισμικό. Αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται σε ένα εξαιρετικό hardware κομμάτι της κάμερας. Συνήθως η φωτογραφία με smartphone στηρίζεται κυρίως στο λογισμικό, αλλά με αυτό τον αισθητήρα, Φαίνεται ότι η OnePlus συνδυάζει μια σταθερή βάση με μια επεξεργασία λογισμικού που είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο.

Εάν η OnePlus συνεχίσει με την ίδια στρατηγική, μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τη Samsung και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην αγορά των Android κινητών (τουλάχιστον στις ΗΠΑ). Τα smartphones της Samsung δεν μπορούν να διατηρήσουν σταθερή απόδοση και αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε σχεδόν όλες τις συνθήκες φωτισμού.

OnePlus Open κάμερα

Το OnePlus έχει βελτιωθεί σημαντικά και ανυπομονούμε να δούμε τι θα ακολουθήσει.

Το OnePlus Open είναι διαθέσιμο προς αγορά από σήμερα, με τιμή $1.699 (~1611€) , μέσω του OnePlus.com, του Best Buy και του Amazon.

Σχετικό άρθρο: OnePlus Open: Το Πτυσσόμενο Κινητό του Μέλλοντος

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS