ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy S24: Κυκλοφορεί νωρίτερα από το συνηθισμένο με AI tech

Samsung Galaxy S24: Κυκλοφορεί νωρίτερα από το συνηθισμένο με AI tech

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy S24 νωρίτερα από το συνηθισμένο, σύμφωνα με αναφορές από τη Νότια Κορέα, για να αντιμετωπίσει την υποτονική απόδοση των chip της.

Samsung Galaxy S24

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S24 έχει οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024. Η Samsung θεωρεί τη σειρά Galaxy S24 ως τον σωτήρα της εταιρείας και υπάρχουν φήμες ότι θα προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες “AI Phone” συμπεριλαμβανομένου του Generative AI, όπως το ChatGPT και το Dall-E. Ο νέος επεξεργαστής Exynos 2400 της Samsung υπόσχεται εξαιρετική επίδοση, και η σειρά Galaxy S24 φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνες Dynamic AMOLED 2x LTPO με μέγιστη φωτεινότητα 2.500 nits. Επιπλέον, αναφέρεται ότι το Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα στις 1 Δεκεμβρίου 2023, ως ένα προσιτό μοντέλο ανταπόκρισης στην οικονομική ύφεση και την υποτονική αγορά.

Δείτε ακόμη: Samsung Galaxy S24: Θα χρησιμοποιήσει Chip Exynos 2400 στην Ευρώπη;

Η Samsung αντιμετωπίζει μείωση των εσόδων από το τμήμα των chip λόγω της ύφεσης στην αγορά, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των λειτουργικών κερδών της Samsung Electronics κατά 96% το πρώτο τρίμηνο του 2023. Η chip ενότητα της εταιρείας ανακοίνωσε το πρώτο της οικονομικό έλλειμμα που σημειώθηκε κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Παρά τη σημαντική απώλεια εσόδων, οι σταθερές πωλήσεις υψηλής τεχνολογίας smartphone, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5, αντιστάθμισαν τις αρνητικές επιπτώσεις.

Samsung Galaxy S24

Παρά την επιτυχημένη περίοδο προπαραγγελιών των Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5, οι πωλήσεις τους διαπιστώθηκε ότι είναι χαμηλότερες από το αναμενόμενο. Ως εκ τούτου, για να αντισταθμίσει τις χαμηλότερες πωλήσεις, η Samsung θα κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S24 νωρίτερα από το συνηθισμένο. Μια τακτική που μπορεί επίσης να στοχεύει στη διατήρηση του ανταγωνισμού είναι η έλεγχος από τη σειρά iPhone 15 της Apple.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS