ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαApple CEO: «Επενδύουμε σημαντικά στην τεχνητή νοημοσύνη»

Apple CEO: «Επενδύουμε σημαντικά στην τεχνητή νοημοσύνη»

Ο CEO της Apple, Tim Cook, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, αναφέρθηκε, στο πώς η εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί από το Generative AI.

Apple CEO Generative AI

Ανέφερε ότι η Apple επενδύει σημαντικά στην τεχνητή νοημοσύνη και υπόσχεται βελτιώσεις στα προϊόντα που ενσωματώνουν γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Δείτε ακόμη: Η Apple επενδύει στην τεχνολογία AI, σύμφωνα με τον Tim Cook

“Όταν κυκλοφορήσαμε το iOS 17, περιελάμβανε χαρακτηριστικά όπως το Personal Voice και το Live Voicemail. Το AI είναι το επίκεντρο αυτών των λειτουργιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες στο ρολόι και το τηλέφωνο, όπως Fall Detection (Ανίχνευση Πτώσης), Crash Detection (Ανίχνευση Σύγκρουσης), και ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) στο ρολόι. Αυτές οι λειτουργίες δεν θα ήταν εφικτές χωρίς την τεχνητή νοημοσύνη (AI).”

“Όσον αφορά το Generative AI, φαίνεται πως χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα. Δεν θα αναφερθώ σε αυτό λεπτομερώς, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι επενδύουμε πάνω σε αυτό. Επενδύουμε αρκετά. Θα το κάνουμε με υπευθυνότητα. Θα δείτε την εξέλιξη των προϊόντων με την πάροδο του χρόνου, καθώς αυτές οι τεχνολογίες βρίσκονται στο επίκεντρο.”

Ο Tim Cook ανέφερε, ότι η Apple θα είναι «υπεύθυνη» καθώς εξελίσσεται στην τεχνολογία παραγωγής της τεχνητής νοημοσύνης και πρότεινε, οι λειτουργίες να διατίθενται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Οι παρούσες φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη το 2024, μερικές από τις οποίες θα μπορούσαν να εκμεταλλεύονται το Generative AI.

Apple CEO Generative AI

Σύμφωνα με φήμες, η Apple ξοδεύει δισεκατομμύρια για την έρευνα της τεχνητής νοημοσύνης και την ανάπτυξη προϊόντων.

Διαβάστε σχετικά: Tim Cook για την Apple: Οι μαζικές απολύσεις θα είναι η «έσχατη λύση»

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS