ΑρχικήinetHBO Max: Οι συνδρομητές χωρίς διαφημίσεις θα χάσουν την πρόσβαση σε 4K...

HBO Max: Οι συνδρομητές χωρίς διαφημίσεις θα χάσουν την πρόσβαση σε 4K streams

Σε περίπου ένα μήνα, οι συνδρομητές του HBO Max που πληρώνουν για ροή χωρίς διαφημίσεις, θα χάσουν μερικά πλεονεκτήματα που απολάμβαναν μέχρι τώρα. Ένα από αυτά είναι η ροή 4Κ. Σύμφωνα με το The Verge, η υπηρεσία streaming ξεκίνησε να στέλνει email στους εν λόγω συνδρομητές, ενημερώνοντάς τους ότι δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν streaming σε ανάλυση 4Κ μετά τις 5 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: HBOMax: Το κόστος μόνο θα αυξάνεται από εδώ και πέρα
HBO Max

Όταν το Discovery μετονομάστηκε σε “Max” τον Μάιο, υποσχέθηκε στους υφιστάμενους συνδρομητές ότι θα διατηρούσαν τις λειτουργίες του πλάνου τους για τους επόμενους έξι μήνες. Μετά από αυτήν την περίοδο, η μοναδική επιλογή τους για να διατηρήσουν τη ροή 4K είναι να εγκαταλείψουν το συνδρομητικό πλάνο των 16 δολαρίων το μήνα και να αλλάξουν στο Ultimate Ad-Free επίπεδο του Max που κοστίζει 20 δολάρια το μήνα.

Η υπηρεσία εισήγαγε το επίπεδο όταν ξεκίνησε το Max, υποσχόμενη στους χρήστες πρόσβαση σε 1.000 ταινίες και επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών 4Κ, μερικά από τα οποία υποστηρίζουν Dolby Atmos και Vision. Οι συνδρομητές που θα επιλέξουν να διατηρήσουν το παλιό τους πλάνο θα πρέπει να αρκεστούν σε ανάλυση Full HD. Επιπλέον, οι παλαιοί συνδρομητές δεν θα μπορούν πλέον να μεταδίδουν παράλληλα σε τρεις συσκευές, καθώς το Max θα τους παρέχει πρόσβαση μόνο σε δύο ταυτόχρονες μεταδόσεις. Οι δύο αυτές αλλαγές κάνουν τη συνδρομή των 16 δολαρίων ίδια με τη νέα προηγμένη συνδρομή Max Ad Free, η οποία κοστίζει το ίδιο ποσό.

Δείτε ακόμα: HBO Max: Σφάλμα στην αναπαραγωγή υλικού σε Apple TV 4K

Μια συνδρομή Ultimate Ad Free επιτρέπει στους συνδρομητές να μεταδίδουν περιεχόμενο σε έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα, εκτός από το να τους παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K. Η συνδρομή χωρίς διαφημίσεις κοστίζει λίγο περισσότερο από την κανονική, αλλά όσοι επιθυμούν υψηλής ποιότητας streaming και μπορούν να διαθέσουν $200 με μία ενέργεια θα δουν τα ετήσια έξοδά τους για το Max να αυξάνονται κατά λίγα λεπτά τον μήνα. Το Max διαθέτει επίσης ένα επίπεδο με διαφημίσεις που κοστίζει $10 τον μήνα για όσους δεν τους πειράζει να διακόπτεται η εμπειρία προβολής τους από διαφημίσεις.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των συνδρομητών χωρίς διαφημίσεις στο HBO Max είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο χωρίς διακοπές. Χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης, χωρίς να διακόπτεστε από ενοχλητικές διαφημίσεις.

4K streams

Δείτε επίσης: HBO Max: Θα ξεκινήσει streaming του Game of Thrones σε 4K

Επιπλέον, ως συνδρομητής χωρίς διαφημίσεις, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το περιεχόμενο του HBO Max με μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες χωρίς περιορισμούς και να επιλέγετε πότε και πού θέλετε να τις παρακολουθήσετε.

Επιπλέον, ως συνδρομητής χωρίς διαφημίσεις, έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο για τους χρήστες με διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε πρώτοι τις νέες σειρές, ταινίες και προγράμματα, προτού γίνουν διαθέσιμα για το ευρύ κοινό.

Τέλος, ως συνδρομητής χωρίς διαφημίσεις, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το περιεχόμενο του HBO Max χωρίς την ανησυχία για την ιδιωτικότητά σας. Χωρίς διαφημίσεις, δεν υπάρχει κίνδυνος να συλλέγονται προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς. Αυτό σας παρέχει μια αίσθηση ασφάλειας και ιδιωτικότητας κατά την παρακολούθηση του αγαπημένου σας περιεχομένου.

Πηγή: engadget

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS