ΑρχικήGamingGrand Theft Auto 6: Επίσημη ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα, τρέιλερ τον Δεκέμβριο

Grand Theft Auto 6: Επίσημη ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα, τρέιλερ τον Δεκέμβριο

Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρία Rockstar φέρεται να ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα το Grand Theft Auto 6 σύντομα και να παρουσιάσει ένα τρέιλερ τον Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης: Το “Stray” έρχεται στο macOS στις 5 Δεκεμβρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg, η Rockstar σχεδιάζει να κάνει την ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα. Η παρουσίαση αυτή αναμένεται πιθανώς να λάβει χώρα στα βραβεία The Game Awards στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση ακόμα. Δεν είναι ακόμα σαφές πόσες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σε αυτήν την αρχική ανακοίνωση.

Το Grand Theft Auto 6 είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια, με τους οπαδούς να είναι τόσο ανυπόμονοι που έχουν φτάσει στο σημείο να επιδεικνύουν φαντασία και να νομίζουν πως μια ενημέρωση για το Red Dead Online (μια άλλη επιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Rockstar) είναι κάποιο είδος μυστικού υπαινιγμού ότι το παιχνίδι θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε ακόμα: Η Ανάπτυξη και Οι Προκλήσεις πίσω από τον Mauga στο Overwatch 2

Η Rockstar έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το GTA VI (Grand Theft Auto 6) βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Υπάρχουν ακόμα φήμες ότι το παιχνίδι ίσως κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Πέρυσι διέρρευσαν βίντεο από το παιχνίδι, και η Rockstar επιβεβαίωσε ότι οι διαρροές αυτές ήταν αληθινές, αν και δήλωσε πως αυτές δεν θα επηρεάσουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: CoD: Modern Warfare 3: Ξεκλειδώστε αρχεία με challenges!

Προς το παρόν, οι πληροφορίες σχετικά με το GTA VI είναι περιορισμένες, αλλά φαίνεται ότι το παιχνίδι πιθανότατα θα περιλαμβάνει μια γυναίκα πρωταγωνίστρια χαρακτήρα λατινικής καταγωγής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει πιθανόν με μια εμπνευσμένη από την πραγματικότητα εκδοχή του Μαϊάμι και θα προσθέτει νέες πόλεις με την πάροδο του χρόνου.

Το GTA V (το τελευταίο της σειράς) αποτελεί ένα από τα πολυαγαπημένα video games και έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, οπότε ετοιμαστείτε για τη στιγμή που το GTA VI θα ανακοινωθεί επίσημα.

Πηγή: ign.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS