ΑρχικήinetOutlook: Προβλήματα στην αποστολή email με συνημμένα αρχεία

Outlook: Προβλήματα στην αποστολή email με συνημμένα αρχεία

Σε μια ανακοίνωση τη Δευτέρα, η Microsoft προειδοποίησε τους χρήστες του Outlook.com για πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά την αποστολή email που περιέχουν συνημμένα αρχεία.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Επιλύει γνωστό πρόβλημα που προκαλεί πάγωμα

Outlook

Οι χρήστες του προγράμματος που επηρεάζονται από αυτό το γνωστό πρόβλημα, αντιμετωπίζουν σφάλματα “Error code 550 5.7.520 Message blocked” όταν προσπαθούν να στείλουν emails.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να μην μπορούν να αποστείλουν email με συνημμένα από τον λογαριασμό τους στο Outlook.com.

Η εταιρεία πρότεινε μια εναλλακτική μέθοδο που επιτρέπει στους επηρεαζόμενους χρήστες να μοιράζονται αρχεία: ανεβάζοντάς τα στο OneDrive και κάνοντας share το σύνδεσμο με τους αντίστοιχους παραλήπτες.

Για να εφαρμόσουν αυτήν την εναλλακτική λύση, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί συνημμένου όταν συντάσσουν το μήνυμά τους, και να κάνουν κλικ στο OneDrive για να προσθέσουν αρχεία που έχουν ήδη μεταφορτώσει ή να κάνουν κλικ στο κουμπί “Μεταφόρτωση και κοινοποίηση” για να προσθέσουν το συνημμένο στο διαδικτυακό αποθετήριο αποθήκευσής τους. Εναλλακτικά, οι επηρεαζόμενοι από αυτό το πρόβλημα μπορούν να αντιγράψουν τον σύνδεσμο ενός αρχείου του Office ή του OneDrive και να τον επικολλήσουν απευθείας στο ηλεκτρονικό τους μήνυμα.

Η Microsoft παρέχει επίσης λεπτομερείς οδηγίες για να καθοδηγήσει τους χρήστες μέσα από αυτήν τη διαδικασία:

  1. Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα συμβάν.
  2. Επιλέξτε το “Επισύναψη“.
  • Αν το αρχείο είναι ήδη στο OneDrive, επιλέξτε OneDrive.
  • Εάν το αρχείο δεν είναι αποθηκευμένο στο OneDrive, ανεβάστε το και μοιραστείτε το.

3. Επιλέξτε το(α) στοιχείο(α) που θέλετε να συνδέσετε και κάντε κλικ στο “Κοινοποίηση συνδέσμου“.

Δείτε ακόμα: Microsoft Outlook: Σύντομα θα βοηθάει στη σύνταξη email μέσω AI

συνημμένα

Η παρούσα προσωρινή λύση θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ η Microsoft εργάζεται για να αντιμετωπίσει το υποκείμενο πρόβλημα.

Τον Ιούλιο, η Microsoft αντιμετώπισε μια άλλη γνωστή πρόκληση που προκαλούσε σφάλματα 401 και εμπόδιζε τους χρήστες του Outlook.com από την αναζήτηση των email τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επηρεαζόμενοι χρήστες ανέφεραν επίσης προβλήματα επικοινωνίας με την υποστήριξη του Microsoft 365 και ήταν παγιδευόμενοι σε μια ανεπιθύμητη διαδικασία εισόδου και επιλογής υπηρεσιών του Office 365.

Έναν μήνα νωρίτερα, η εταιρεία αντιμετώπισε ένα άλλο πρόβλημα που εμπόδιζε τους πελάτες από την Αμερική να έχουν πρόσβαση στο Exchange Online mailbox τους μέσω του Outlook στον ιστό.

Τον περασμένο χρόνο, τον Οκτώβριο του 2022, η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης προβλήματα σύνδεσης που επηρέασαν ορισμένους πελάτες του Outlook για το Microsoft 365 που χρησιμοποίησαν τους λογαριασμούς τους στο Outlook.com.

Η Microsoft, παρά τους επανειλημμένους προβληματισμούς, συνεχίζει να εργάζεται για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ευχρηστίας του Outlook.com. Αν και οι δυσκολίες παραμένουν, η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι ομάδες της είναι αφοσιωμένες στην αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων αυτών.

Δείτε επίσης: Outlook prompts: Διορθώνονται για να ανοίξουν τα κλειστά παράθυρα

Το Outlook.com, παρά τις προκλήσεις, παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες email, προσφέροντας μια σειρά από λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες να παραμένουν οργανωμένοι και παραγωγικοί, ενώ διασφαλίζει τον απόλυτο σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους.

Πηγή:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS