ΑρχικήGamingBackbone One: Το νέο φορητό χειριστήριο USB Type-C

Backbone One: Το νέο φορητό χειριστήριο USB Type-C

Το Backbone One USB Type-C (Gen 2) είναι το πιο πρόσφατο και βραβευμένο χειριστήριο για παιχνίδια στο cloud.

Backbone One USB Type-C

Συμβατό με σχεδόν όλα τα smartphone Android και με τη σειρά iPhone 15, προσφέρει βελτιωμένη εφαρμογή, εργονομικό D-Pad και νέα θήκη μεταφοράς. Οι μαγνητικοί αντάπτορες και ο φρέσκος σχεδιασμός επεκτείνουν τη συμβατότητα, ενώ η εφαρμογή Backbone προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Διαβάστε πεισσότερα: Elden Ring: Οι hackers τώρα χαλάνε το παιχνίδι των gamers

Διατίθεται σε καταστήματα όπως Backbone, Best Buy, Amazon, Target, GameStop και Verizon, με τιμή 99,99 δολάρια (~93€). Η θήκη μεταφοράς είναι απαραίτητη για το gaming on the go και είναι διαθέσιμη από διάφορες εταιρείες. Η Backbone εκμεταλλεύτηκε τη μετάβαση στη θύρα USB Type-C στα iPhone 15 για να βελτιώσει τον ελεγκτή, προσθέτοντας μαγνητικούς αντάπτορες και βελτιώνοντας το D-Pad.

Το νέο Backbone One συνοδεύεται από τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής στο Apple Arcade, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερα από 200 παιχνίδια για iOS. Η ενημερωμένη iOS εφαρμογή συνδέεται άμεσα με το Apple Arcade, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία στους παίκτες.

Το Backbone One συνεχίζει να ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και στο λογισμικού του. Σε σύγκριση με το Razer Kishi V2, το Backbone επικεντρώνεται στην ποιότητα και την εμπειρία του χρήστη.

Backbone One USB Type-C

Είτε απολαμβάνετε ενσωματωμένα παιχνίδια για κινητά ή κάνετε streaming μέσω του Xbox Cloud Gaming ή της NVIDIA GeForce Now, το Backbone One είναι η ιδανική επιλογή. Η θήκη μεταφοράς εξασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει ασφαλής.

Πηγή: windowscentral.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS