ΑρχικήUpdatesWindows 11: Σύντομα θα μπορείτε να απεγκαταστήσετε περισσότερα inbox apps

Windows 11: Σύντομα θα μπορείτε να απεγκαταστήσετε περισσότερα inbox apps

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τα Windows 11 που θα ενισχύσει σημαντικά τον έλεγχο που έχετε ως χρήστες στις ενσωματωμένες εφαρμογές (built-in apps) της εταιρείας. Ουσιαστικά, στην επερχόμενη έκδοση των Windows 11, θα μπορείτε να απεγκαταστήσετε περισσότερα inbox apps.

Windows 11 inbox apps

Η αλλαγή, που βρίσκεται υπό δοκιμή στο Build 23585 για το dev channel, θα επιτρέψει στους χρήστες να αφαιρέσουν προεγκατεστημένες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των Camera, Cortana, Photos app, People app, και το Remote Desktop (MSTSC) client.

Δείτε επίσης: Microsoft: Προσωρινή λύση για το πρόβλημα δυσλειτουργίας των εικονικών μηχανών του Windows Server 2022

Αυτή η ενημέρωση στα Windows 11 και η δυνατότητα διαγραφής inbox apps αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευση της Microsoft να παρέχει μια πιο ευέλικτη και εξατομικευμένη εμπειρία στους χρήστες της. Στην πραγματικότητα, η δυνατότητα απεγκατάστασης αυτών των εφαρμογών ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα πολλών χρηστών των Windows. Οι χρήστες έχουν απαιτήσει, κατά καιρούς, μεγαλύτερη αυτονομία στη διαχείριση των εφαρμογών που συνοδεύουν το λειτουργικό σύστημα Windows.

Επομένως, επιτρέποντας την κατάργηση βασικών inbox apps, η Microsoft κάνει τα Windows 11 πιο φιλικά προς τον χρήστη και βοηθά τους χρήστες που προτιμούν μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση.

Δείτε επίσης: Windows 11: Καταργούνται οι κανόνες του firewall για το SMB1 στη νέα έκδοση

Windows εφαρμογές

Αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική για χρήστες που επιθυμούν να προσαρμόσουν τη λειτουργικότητα του συστήματός τους σε συγκεκριμένες ανάγκες τους, μειώνοντας τα περιττά πράγματα.

Επιπλέον, η απεγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομήσουν χώρο στον σκληρό δίσκο τους. Ορισμένες εφαρμογές μπορεί να μην είναι χρήσιμες ή να μην χρησιμοποιούνται συχνά, οπότε η δυνατότητα απεγκατάστασής τους επιτρέπει να ελευθερώσουν χώρο για άλλες εφαρμογές ή αρχεία που θεωρούν πιο σημαντικά.

Δείτε επίσης: Η Microsoft θα καταργήσει σύντομα το app «Movies & TV» από τα Windows 11

Τέλος, η απεγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος. Ορισμένες εφαρμογές μπορεί να εκτελούν διαδικασίες στο παρασκήνιο που καταναλώνουν πόρους του συστήματος, όπως τη μνήμη ή την επεξεργαστική ισχύ. Η απεγκατάστασή τους μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση αυτών των πόρων και να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS