ΑρχικήUpdatesInstagram: Μοιραστείτε posts και Reels μόνο με τους στενούς φίλους

Instagram: Μοιραστείτε posts και Reels μόνο με τους στενούς φίλους

Το Instagram σάς επιτρέπει τώρα να περιορίζετε την εμφάνιση των αναρτήσεών σας και των Reels μόνο στους στενούς φίλους. Υπήρχε ήδη η δυνατότητα κοινής χρήσης Stories και Notes με τους close friends, αλλά η συμπερίληψη των posts και Reels θα ενθουσιάσει σίγουρα τους χρήστες.

Instagram Reels στενοί φίλοι

Πλέον δεν θα είστε υποχρεωμένοι να μοιράζεστε αναρτήσεις με ολόκληρη τη λίστα ακολούθων σας. Και αυτό σημαίνει ότι και άλλοι χρήστες θα μπορούν να κάνουν το ίδιο. Ως αποτέλεσμα, το Instagram feed σας μπορεί να περιλαμβάνει πιο περιορισμένες δημοσιεύσεις, από μια πιο “δεμένη” κοινότητα.

Δείτε επίσης: Threads: Τώρα μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας χωρίς να επηρεαστεί το Instagram

Φαίνεται ότι το Instagram προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα μεγαλύτερης ιδιωτικότητας στο Instagram. Εν τω μεταξύ, το Facebook επιτρέπει εδώ και καιρό στους χρήστες να περιορίζουν τις αναρτήσεις σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων στη λίστα φίλων τους.

Για να περιορίσετε μια ανάρτηση ή ένα Reel μόνο σε στενούς φίλους του Instagram, επιλέξτε την επιλογή Audience που εμφανίζεται όταν ετοιμάζεστε να μοιραστείτε την ανάρτηση. Στη συνέχεια, πατήστε Close Friends > Done και μοιραστείτε την ανάρτησή σας όπως θα κάνατε συνήθως. Μόνο οι στενοί σας φίλοι θα βλέπουν τη φωτογραφία, το βίντεο ή το Reel που δημοσιεύετε. Θα εμφανίζεται και ένα εικονίδιο με πράσινο αστέρι που υποδεικνύει ότι μόλις κοινοποιήθηκε η ανάρτηση στους στενούς φίλους της λίστας σας.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να εμποδίσετε την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο;

close friends

Το Instagram προηγουμένως δεν σας επέτρεπε να τροποποιήσετε την ορατότητα κάθε ανάρτησης. Είχατε απλά τη δυνατότητα να ορίσετε τον λογαριασμό σας σε δημόσιο ή ιδιωτικό.

Το Instagram κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη λειτουργία στενών φίλων το 2018, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται ιστορίες με συγκεκριμένα άτομα και όχι με όλους τους followers.

Δείτε επίσης: Instagram: Νέα λειτουργία μετατρέπει φωτογραφίες σε αυτοκόλλητα

Η επέκταση της λειτουργίας των στενών φίλων έχει θετικές επιπτώσεις στην ιδιωτικότητα και την κοινοποίηση περιεχομένου στο Instagram. Οι χρήστες έχουν περισσότερο έλεγχο σχετικά με το ποιοι βλέπουν το περιεχόμενό τους και μπορούν να κοινοποιούν περιεχόμενο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS