ΑρχικήUpdatesInstagram: Τώρα όλοι μπορούν να κατεβάσουν public Reels

Instagram: Τώρα όλοι μπορούν να κατεβάσουν public Reels

Πριν από μερικούς μήνες, το Instagram κυκλοφόρησε τη δυνατότητα λήψης public Reels, αλλά περιόρισε τη διαθεσιμότητα της δυνατότητας αυτής σε χρήστες mobile συσκευών στις ΗΠΑ. Τώρα, ο επικεφαλής της δημοφιλούς εφαρμογής, Adam Mosseri, ανακοίνωσε ότι αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κατεβάσουν public Reels στις συσκευές τους. Μέχρι τώρα, μπορούσαν απλά να τα αποθηκεύσουν για να τα παρακολουθήσουν αργότερα. Τώρα, μπορούν να πατήσουν στο κουμπί Share και να ξεκινήσουν τη λήψη.

download Instagram Reels

Ο Mosseri φέρεται να είπε ότι τα ληφθέντα Reels θα έχουν το watermark του Instagram με το όνομα χρήστη του λογαριασμού. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τα βίντεο που κατεβάζει κανείς από το TikTok. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Reels θα έρχονται με μουσική μόνο εάν έχουν πρωτότυπα κομμάτια. Το Instagram θα αφαιρέσει τον ήχο εάν χρησιμοποιούν licensed music στο background.

Δείτε επίσης: Ο γιος του Brad Pitt, Pax, «τον αποκάλεσε απαίσιο άνθρωπο» σε ένα Instagram post

Η δυνατότητα λήψης βίντεο του TikTok φαίνεται ότι έχει βοηθήσει στην προσέλκυση περισσότερων χρηστών στην εφαρμογή, καθώς παρέχει στους δημιουργούς (και σε αυτούς που κάνουν αναδημοσίευση) έναν εύκολο τρόπο να μοιράζονται κλιπ σε πλατφόρμες. Ίσως, το Instagram θέλει να ενσωματώσει, επίσης, αυτή τη στρατηγική, για τον ίδιο λόγο. Ωστόσο, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν τη λήψη των Reels τους. Για να αλλάξουν τις επιλογές λήψης, θα πρέπει να μεταβούν στο Reels and Remix στην ενότητα Απόρρητο στις Ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσουν την επιλογή “Allow people to download your Reels“.

Δείτε επίσης: Instagram: Αποκτά νέα φίλτρα για iOS και βελτιώσεις στα Reels!

Αυτή η δυνατότητα θα επηρεάσει σίγουρα τους δημιουργούς περιεχομένου και τους influencers στο Instagram. Η δυνατότητα λήψης των public Reels από όλους τους χρήστες θα αυξήσει την προβολή και την ευρυθμία του περιεχομένου τους. Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν τα Reels και να τα παρακολουθούν ξανά ή να τα μοιράζονται με άλλους. Αυτό θα επιτρέψει στους δημιουργούς να φτάσουν σε νέους ακόλουθους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητά τους.

Δείτε επίσης: Instagram: Μοιραστείτε posts και Reels μόνο με τους στενούς φίλους

Έπειτα, η δυνατότητα λήψης των Reels θα επηρεάσει την ανταγωνιστικότητα των δημιουργών και των influencers. Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τα Reels των δημιουργών, αυξάνοντας την πιθανότητα να γίνουν viral και να έχουν μεγαλύτερη επίδραση. Αυτό θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανταγωνισμού, όπου οι δημιουργοί θα πρέπει να παράγουν ποιοτικό και ελκυστικό περιεχόμενο για να ξεχωρίσουν.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS