ΑρχικήGamingXbox: Σημαντικές ανακοινώσεις για το "The Game Awards"

Xbox: Σημαντικές ανακοινώσεις για το “The Game Awards”

Φαίνεται ότι το Xbox ετοιμάζεται για μερικές σημαντικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “The Game Awards” 2023.

Xbox The Game Awards

Παρόλο που αυτή είναι μια τελετή απονομής βραβείων, το “The Game Awards” έχει γίνει γνωστό για τις σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν γίνει μέσα στα χρόνια. Το Xbox έχει επίσης επιδείξει την ικανότητά του να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις σε αυτό το χώρο, όπως όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το Xbox Series X στην ίδια εκδήλωση το 2019. Λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα μέχρι το “The Game Awards” 2023, το Xbox αναμένεται να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του με τις επερχόμενες ανακοινώσεις του.

Δείτε ακόμα: Η Νέα Έκδοση του Killer Instinct για Xbox και PC

Από σήμερα, η Microsoft άρχισε να αποστέλλει διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες του Xbox, προτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν το “The Game Awards” την ερχόμενη εβδομάδα, στις 7 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το Xbox, τις οποίες οι θαυμαστές δεν θα ήθελαν να χάσουν. Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αποκάλυψη στα “The Game Awards” το 2022, φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει και φέτος.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που το Xbox θα μπορούσε να ανακοινώσει στο “The Game Awards”, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές. Γενικά, το Xbox έχει ήδη αποκαλύψει πολλά για το Xbox Series X/S, όπως τα Avowed, Fable, Clockwork Revolution, Hellblade 2, The Outer Worlds 2, Perfect Dark και State of Decay 3.

Xbox The Game Awards

Έτσι, είναι πιθανό το Xbox να προσφέρει νέες ενημερώσεις ή πρόσθετο περιεχόμενο για οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον, μπορεί πάντα να εκπλήξει με κάτι εντελώς απροσδόκητο, το οποίο είναι ίσως η πιο συναρπαστική επιλογή για αυτή την περίπτωση.

Πηγή: comicbook.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS