ΑρχικήinetTesla: Apple Podcasts θα έρθουν με την εορταστική ενημέρωση

Tesla: Apple Podcasts θα έρθουν με την εορταστική ενημέρωση

Η Tesla ανακοίνωσε επίσημα την ετήσια ενημέρωση λογισμικού της και όπως αναμενόταν, η λίστα των χαρακτηριστικών περιλαμβάνει την προσθήκη των Apple Podcasts στο σύστημα ψυχαγωγίας των αυτοκινήτων της.

Δείτε επίσης: Apple Podcasts: Οι δημιουργοί θα βλέπουν ποιοι πληρώνουν για τα show τους

Tesla

Η είδηση ότι η εφαρμογή Apple Podcasts θα γίνει διαθέσιμη για τους οδηγούς της Τesla διέρρευσε προηγουμένως. Ωστόσο, παλαιότερες διαρροές που ανέφεραν ότι η υποστήριξη του AirPlay θα έρθει δεν έχουν αποδειχθεί ακόμη αληθινές. Πλέον, η Tesla επιβεβαιώνει την ενημέρωση για τα Apple Podcasts με επίσημη ανακοίνωση στο Twitter/X.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα, καθώς η Τesla δεν υποστηρίζει το Apple CarPlay. Έτσι, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια βασική εφαρμογή CarPlay κάνει την εμφάνισή της στο σύστημα ψυχαγωγίας της Tesla.

Η Τesla αναφέρει απλώς ότι η ενημέρωση για τις εορτές του 2023 θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά αναφέρεται ότι οι υπάλληλοι την έχουν ήδη εγκατεστημένη. Έτσι, η έλλειψη συγκεκριμένης ημερομηνίας πιθανώς οφείλεται στην ανάγκη να την κυκλοφορήσουν παγκοσμίως σε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών.

Όλοι οι χρήστες θα λάβουν αυτήν την ενημέρωση για τις διακοπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι οδηγοί Tesla θα λάβουν την εφαρμογή Apple Podcasts. Για να ακούσουν οποιοδήποτε υπηρεσία ροής, συμπεριλαμβανομένων των Αpple Podcasts, οι οδηγοί πρέπει να πληρώσουν στην Τesla πρόσθετο ένα ποσό 10 δολαρίων ανά μήνα.

Δείτε ακόμα: Τί αλλαγές υπέστη το Apple Podcasts;

Apple Podcasts

Το Apple Podcasts είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε και να διαχειρίζονται podcasts σε συσκευές της Apple, όπως το iPhone, το iPad και το Mac. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα podcasts από διάφορες κατηγορίες, όπως ειδήσεις, αθλητισμό, εκπαίδευση, ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να επιλέξουν podcasts που τους ενδιαφέρουν, να εγγραφούν σε αυτά και να λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις για νέα επεισόδια. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους λίστα αναπαραγωγής με αγαπημένα επεισόδια και να τα ακούνε ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης δυνατότητες όπως η ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής, η αυτόματη λήψη νέων επεισοδίων και η δυνατότητα αναπαραγωγής επεισοδίων από το σημείο που σταματήσατε την προηγούμενη φορά.

Δείτε επίσης: Apple Podcasts update: Διευκολύνει την εύρεση περιεχομένου στα αγαπημένα σας είδη

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιολογήσουν και να αφήσουν κριτικές σε podcasts, καθώς και να τα μοιραστούν με άλλους χρήστες μέσω κοινωνικών δικτύων και άλλων πλατφορμών κοινοποίησης. Το Apple Podcasts προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης podcasts, συνδυάζοντας ευκολία χρήσης, πλούσιο περιεχόμενο και προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης.

Πηγή: appleinsider

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS