ΑρχικήinetApple: Ο σχεδιαστής των iPhone αναμένεται να αποχωρήσει

Apple: Ο σχεδιαστής των iPhone αναμένεται να αποχωρήσει

Φαίνεται ότι η Apple αποχωρίζεται κάποιους κορυφαίους της ανθρώπους. Την προηγούμενη εβδομάδα, αποχώρησε ο Steve Hotelling, σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας βιομετρικής αναγνώρισης για τα iPhone.

Apple iPhone

Και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος, ο Tang Tan, επικεφαλής σχεδιασμού των iPhone και Apple Watch, αναμένεται να αποχωρήσει.
Αυτή η κατάσταση οδήγησε σε εσωτερική “αναδιοργάνωση των πιο κρίσιμων γραμμών προϊόντων της εταιρείας”. Αυτή τη στιγμή, ο Tan αναφέρεται στον John Ternus, αντιπρόεδρο της Apple, υπεύθυνο για το hardware.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες από το iPhone σας σε ένα USB flash drive

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την άμεση αντικατάσταση δεν είναι σαφείς, αλλά οι ευθύνες του Tan στην Apple θα μεταβιβαστούν σε διαφορετικά άτομα. “Πολλοί βουλευτές της Ternus και Tan θα αναλάβουν επεκτεινόμενους ρόλους ως μέρος αυτών των αλλαγών.

Υπάρχουν αναφορές για τις σημαντικές συνεισφορές του Tan στα iPhone, τα αξεσουάρ Apple Watch και γενικά στην εταιρεία. Αυτή η κατάσταση αντιπροσωπεύει μια σημαντική απώλεια για τον τεχνολογικό γίγαντα του Κουπερτίνο.

Σημειωτέον, αυτό ακολουθεί την επικείμενη αποχώρηση ενός άλλου βασικού προσώπου της Apple, του Steve Hotelling, γνωστού για τον ρόλο του στο Touch ID στα iPhone τα τελευταία δέκα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι υπεύθυνος για εκατοντάδες πατέντες της Apple και έχει παίξει κεντρικό ρόλο στη δημιουργία των iPhone, των iPad και των Apple Watch. Ο ρόλος του στην Apple είναι να αναλαμβάνει τα μηχανολογικά θέματα, όπως τις οθόνες, αισθητήρες υγείας και βιομετρικά χαρακτηριστικά, όπως το Face ID. Παράλληλα, αναλαμβάνει τον ρόλο του αντιπροέδρου της εταιρείας.

Apple iPhone

Δείτε επίσης: Apple: Η ανάπτυξη του iPad μετακινείται από την Κίνα στο Βιετνάμ

Είναι σημαντικό να δούμε, πώς η Apple σχεδιάζει να προχωρήσει στη στρατηγική της για την επίτευξη της αυτάρκειας μέσω της εισαγωγής εσωτερικών εξαρτημάτων, όπως μόντεμ και αισθητήρες κάμερας.

Πηγή: news18.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS