ΑρχικήUpdatesGoogle Play Movies and TV: Τέλος εποχής - Πώς να έχετε πρόσβαση...

Google Play Movies and TV: Τέλος εποχής – Πώς να έχετε πρόσβαση στο αγορασμένο περιεχόμενο;

Η Google αποχαιρετά το Google Play Movies and TV και έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αφαίρεσης της εφαρμογής από διάφορες πλατφόρμες.

Φαίνεται πως η Google αποχαιρετά το Google Play Movies and TV, μεταβαίνοντας στη διαδικασία αφαίρεσης της εφαρμογής από διάφορες πλατφόρμες.

Οι χρήστες Android και iOS έχουν ήδη μεταφερθεί στο Google TV. Η εφαρμογή αφαιρείται και από άλλες πλατφόρμες όπως το Roku και smart τηλεοράσεις. Το 2022, η Google επέλεξε το Android TV ως προεπιλογή για ενοικίαση, παρακολούθηση και αγορά ταινιών και σειρών. Σε νέα ανακοίνωση, η Google ανακοινώνει το τέλος του Google Play Movies and TV, αλλά διαβεβαιώνει πως δεν θα χάσετε πρόσβαση στο αγορασμένο περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Google Drive: Οδηγίες ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων

Η Google παρέχει οδηγίες για πρόσβαση στα αγορασμένα περιεχόμενα. Οι χρήστες Android TV ή αυτοί που κάνουν streaming σε συσκευές που τρέχουν Android TV, μπορούν να βρουν τις αγορές τους στο ‘Your Library‘ στο Shop Tab. Για web browser ή set-top boxes με Android TV, η πρόσβαση γίνεται μέσω του YouTube.

Με αυτή την κίνηση, η Google προσπαθεί να συγκεντρώσει τις ψυχαγωγικές εφαρμογές της και να κάνει τα πράγματα πιο απλά. Η Apple ακολουθεί παρόμοια στρατηγική με την εφαρμογή TV της, επιτρέποντας πρόσβαση στο Apple TV Plus και ταυτόχρονα ενοικίαση/αγορά ταινιών και σειρών.

Επιπτώσεις στον Κόσμο του Streaming και την Ψηφιακή Ψυχαγωγία

Αποφασίζοντας η Google να αποσύρει το Google Play Movies and TV μας δείχνει ένα ακόμα σημάδι της σταδιακής μετάβασης προς το streaming ως τον κύριο τρόπο ψυχαγωγίας. Η επικείμενη εξαφάνιση της εφαρμογής αντιπροσωπεύει την ενίσχυση του Google TV και την αναδιοργάνωση του οικοσυστήματος της Google στον τομέα της ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Αυτή η μετάβαση εντείνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των μεγάλων παρόχων streaming, καθώς οι εταιρείες προσαρμόζονται για να κατακτήσουν τον χώρο της ψυχαγωγίας που διαμορφώνεται ολοένα και περισσότερο από τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Δείτε ακόμα: Google Messages: Ίσως επιτρέψει να επεξεργάζεστε μηνύματα μετά την αποστολή τους

Η αναβάθμιση της Google δεν αφορά μόνο το καταναλωτικό μέρος, αλλά και τον τρόπο που οι χρήστες διαχειρίζονται το ψηφιακό τους περιβάλλον, προσφέροντας μια ενιαία και ολοκληρωμένη λύση για την ψυχαγωγία τους.

Πηγή πληροφοριών: https://www.news18.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS