ΑρχικήGamingΤα καλύτερα Co-Op Games του 2023 σύμφωνα με το Metacritic

Τα καλύτερα Co-Op Games του 2023 σύμφωνα με το Metacritic

Τα καλύτερα Co-Op Games του 2023 σύμφωνα με το Metacritic!

Οι καλύτεροι Co-Op τίτλοι ξεχώρισαν το 2023 για την εκρηκτική συνεργατική δράση. Το Metacritic αποκαλύπτει τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς!

Τα video games στην κορυφαία τους μορφή αποτελούν κοινωνικά γεγονότα που μοιράζονται, και το 2023 ξεχώρισε για την ποικιλία εξαιρετικών παιχνιδιών επικεντρωμένων στη συνεργασία(Co-Op). Αν και παρατηρήσαμε πολλά παιχνίδια ανταγωνιστικής πολλαπλής συμμετοχής (competitive multiplayer), όπως τα Street Fighter 6, Counter-Strike 2 και Mortal Kombat 1, ορισμένες από τις πιο αξέχαστες στιγμές προήλθαν από παιχνίδια που προώθησαν την ομαδική δράση και συνεργασία. Παρόλο που μερικά από αυτά ενθάρρυναν βίαιη δράση καθώς εξερευνούσατε εχθρικούς κόσμους, πολλά εκ των καλύτερων Co-Op παιχνιδιών προώθησαν επίσης τη διασκέδαση και την ελευθερία.

Δείτε επίσης: 2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Χάρη στα δεδομένα που συγκέντρωσε η συνδεδεμένη ιστοσελίδα Metacritic, μπορούμε να δούμε ποια παιχνίδια ξεχώρισαν στη Co-Op λίστα. Κριτικοί από όλο τον κόσμο ασχολήθηκαν με διασκεδαστικές διαδικτυακές συνεργασίες, προσφέροντας μια εντυπωσιακά ποικιλόμορφη συλλογή από είδη και γνωστές σειρές παιχνιδιών. Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κορυφαίες στιγμές της χρονιάς, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις λίστες του GameSpot για τα 10 καλύτερα παιχνίδια του 2023 και τα ξεχωριστά παιχνίδια για PlayStation, PC, Switch και Xbox.

Το Baldur's Gate 3, ανακηρυγμένο παιχνίδι της χρονιάς από το GameSpot, προσφέρει απόλυτη απόλαυση και σαν μοναχική εμπειρία, αλλά όπως γνωρίζουν οι λάτρεις των επιτραπεζικών παιχνιδιών, η πραγματική μαγεία βρίσκεται όταν έχετε φίλους μαζί σας

Baldur’s Gate 3

Το Baldur’s Gate 3, ανακηρυγμένο παιχνίδι της χρονιάς από το GameSpot, προσφέρει απόλυτη απόλαυση και σαν μοναχική εμπειρία, αλλά όπως γνωρίζουν οι λάτρεις των επιτραπεζικών παιχνιδιών, η πραγματική μαγεία βρίσκεται όταν έχετε φίλους μαζί σας. Έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια επική περιπέτεια, να επεκτείνετε το ταξίδι σας στα Εξερχόμενα Βασίλεια με μερικούς φίλους στο πλευρό σας, καθώς δημιουργείτε νέους θρύλους. Ή μπορείτε απλά να δημιουργήσετε χάος και να απολαύσετε τον πανικό που προκαλείτε. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά αν έχετε ένα κενό στον καναπέ σας και μερικούς φίλους που είναι πρόθυμοι να ρίξουν τα ζάρια, το Baldur’s Gate 3 θα σας προσφέρει μια αξέχαστη νύχτα διασκέδασης.

Υπάρχει μια μοναδική και συναρπαστική αίσθηση συνεργασίας που λάμπει στα παραδοσιακά 2D παιχνίδια του Mario Bros, και στο Super Mario Bros. Wonder, αυτή η ταχεία και περίεργη αίσθηση καθώς περνάτε από επίπεδο συναίσθημα καλύτερης ποτέ

Super Mario Bros. Wonder

Υπάρχει μια μοναδική και συναρπαστική αίσθηση συνεργασίας που λάμπει στα παραδοσιακά 2D παιχνίδια του Mario Bros, και στο Super Mario Bros. Wonder, αυτή η ταχεία και περίεργη αίσθηση καθώς περνάτε από επίπεδο συναίσθημα καλύτερης ποτέ. Μαζί με μερικές προσεκτικές μοντέρνες προσαρμογές, το να παίξετε online στο Super Mario Bros. Wonder είναι γρήγορο, εύκολο και ευχάριστο όταν η παρέα είναι έτοιμη να αναπηδήσει από τους υπηρέτες του Μπάουζερ στην περιοδεία τους στο Βασίλειο των Λουλουδιών.

Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα του Diablo 4, προσφέροντας εξίσου ενδιαφέροντα και σε solo και σε co-op παιχνίδια. Με μια ισορροπημένη ομάδα, το παιχνίδι μετατρέπεται σε μια αιμοσταγή περιπέτεια στο Sanctuary, όπου καθαρίζετε τον δρόμο σας αντιμέτωποι με τα στρατεύματα της κόλασης

Diablo 4

Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα του Diablo 4, προσφέροντας εξίσου ενδιαφέροντα και σε solo και σε Co-Op παιχνίδια. Με μια ισορροπημένη ομάδα, το παιχνίδι μετατρέπεται σε μια αιμοσταγή περιπέτεια στο Sanctuary, όπου καθαρίζετε τον δρόμο σας αντιμέτωποι με τα στρατεύματα της κόλασης. Όσον αφορά το couch Co-Op, το Diablo 4 λάμπει με τον καλά σχεδιασμένο του χρήστη και τα συστήματα αποθήκευσης που ενισχύουν το ήδη ικανοποιητικό gameplay.

Η ανακατασκευή του Quake 2 από τη Nightdive αναδεικνύει την άγρια ταχύτητα και την τετραγωνισμένη βία, αλλά όταν συγκεντρώνεστε με φίλους, γίνεται επίσης ένα νοσταλγικό ταξίδι.

Quake 2

Η ανακατασκευή του Quake 2 από τη Nightdive αναδεικνύει την άγρια ταχύτητα και την τετραγωνισμένη βία, αλλά όταν συγκεντρώνεστε με φίλους, γίνεται επίσης ένα νοσταλγικό ταξίδι. Η ρετρό γοητεία της δράσης για τέσσερις παίκτες και η επίθεση στους Strogg αισθάνονται καλύτερα από ποτέ, δημιουργώντας μια λαμπερή υπενθύμιση της αριστείας των FPS. Εξοπλίστε τον εαυτό σας με ανταλλακτικά χειριστήρια και Mountain Dew, προσκαλέστε φίλους και απολαύστε μια οικεία έκρηξη σε αυτό το αναστημένο κλασικό.

Το Vampire Survivors προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία όταν μετατρέπετε τον ήρωά σας σε μια θύελλα τσεκουριών, lasers και σφαιρών πυρός. Και όταν προστίθεται η couch co-op, η απόλαυση γίνεται διπλή - ή τετραπλή!

Vampire Survivors

Το Vampire Survivors προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία όταν μετατρέπετε τον ήρωά σας σε μια θύελλα τσεκουριών, lasers και σφαιρών πυρός. Και όταν προστίθεται η couch Co-Op, η απόλαυση γίνεται διπλή – ή τετραπλή! Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της περασμένης χρονιάς, το Vampire Survivors, εξελίσσεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο, και η τοπική πολυπληθής λειτουργία του προσθέτει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στην παραδοσιακή δράση ενός παίκτη. Προσαρμόζει διαφυσικά το gameplay για να ενισχύσει τη συνεργασία, προσφέροντας παράλληλα μια ευχάριστη έκρηξη γαρλικοκίνητων ασπίδων και εκρηκτικής δύναμης πάγου αντιμέτωπα με τα στρατεύματα των καταραμένων.

Αν επιθυμείτε να μετακινηθείτε από τη σόλο εμπειρία σε μια μουσική διδυμία, το Theatrhythm Final Bar Line είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους λάτρεις των Buster swords, Magitech Knights και κρυστάλλων

Theatrhythm Final Bar Line

Αν επιθυμείτε να μετακινηθείτε από τη σόλο εμπειρία σε μια μουσική διδυμία, το Theatrhythm Final Bar Line είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους λάτρεις των Buster swords, Magitech Knights και κρυστάλλων. Υπάρχουν εκατοντάδες τραγούδια για να επιλέξετε και ένα ρυθμό να κατακτήσετε σε εκπληκτικά ανταγωνιστικά modes όπως το Pair Play, όπου μπορείτε να ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες. Το να χτυπήσετε τον ρυθμό ενός τραγουδιού είναι αρκετά προκλητικό, αλλά να το κάνετε ενώ άλλοι παίκτες χρησιμοποιούν τη μουσική τους επιδεξιότητα για να σας ρίξουν αρνητικά; Αυτό δημιουργεί μια διασκεδαστική συνταγή για απόλυτη ορχηστρική αναρχία όταν κατευθύνεστε προς τον online χώρο αυτής της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του Theatrhythm.

Το Dimension Shellshock προσθέτει αρκετό ενδιαφέρον νέο περιεχόμενο στο εκπληκτικό άλλωστε beat-'em-up με επιρροές από arcade, περιλαμβάνοντας λειτουργία επιβίωσης και επεκταμένο soundtrack. Ωστόσο, η πραγματική κορυφαία εκδήλωση εδώ είναι η άφιξη των Usagi Yojimbo και Karai στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. Κάθε χαρακτήρας διαθέτει ένα ξεχωριστό σετ κινήσεων σαμουράι και νίντζα για να αντιμετωπίσει το Foot clan, και όταν συνεργαστείτε μαζί τους online ή σε Co-Op, γίνονται γρήγορα μια συναρπαστική προσθήκη στο ήδη εντυπωσιακό ρόστερ του παιχνιδιού.

Dimension Shellshock

Το Dimension Shellshock προσθέτει αρκετό ενδιαφέρον νέο περιεχόμενο στο εκπληκτικό άλλωστε beat-’em-up με επιρροές από arcade, περιλαμβάνοντας λειτουργία επιβίωσης και επεκταμένο soundtrack. Ωστόσο, η πραγματική κορυφαία εκδήλωση εδώ είναι η άφιξη των Usagi Yojimbo και Karai στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Κάθε χαρακτήρας διαθέτει ένα ξεχωριστό σετ κινήσεων σαμουράι και νίντζα για να αντιμετωπίσει το Foot clan, και όταν συνεργαστείτε μαζί τους online ή σε Co-Op, γίνονται γρήγορα μια συναρπαστική προσθήκη στο ήδη εντυπωσιακό ρόστερ του παιχνιδιού.

Η συνεργασία είναι καθοριστική στο Wargroove 2, όπου η παρακολούθηση ενός σχεδίου που παίρνει σάρκα και οστά δίπλα σε έναν συμπολεμιστή δεν χάνει ποτέ τον κόκκινο

Wargroove 2

Η συνεργασία είναι καθοριστική στο Wargroove 2, όπου η παρακολούθηση ενός σχεδίου που παίρνει σάρκα και οστά δίπλα σε έναν συμπολεμιστή δεν χάνει ποτέ τον κόκκινο. Όταν η στρατηγική συγχρονίζεται, οι σχεδιασμοί είναι επιτυχείς, και η κατάσταση της μάχης αλλάζει προς όφελός σας, η νίκη αισθάνεται δικαιολογημένη σε αυτό το παιχνίδι φαντασίας με τον στρατηγικό χαρακτήρα που είναι επηρεασμένο από το Advance Wars.

Στο Remnant 2, παρά τις πιθανές αντίξοες συνθήκες, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τη μοίρα σας μόνοι. Αυτή η βελτιωμένη συνέχεια σας επιτρέπει να ισορροπήσετε την ισχύ πυρός με στρατηγικά σχέδια, και με φίλους στο πλευρό σας, η αντιμετώπιση εφιαλτικών αφεντικών και η επιβίωση γίνονται εφικτές.

Remnant 2

Στο Remnant 2, παρά τις πιθανές αντίξοες συνθήκες, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τη μοίρα σας μόνοι. Αυτή η βελτιωμένη συνέχεια σας επιτρέπει να ισορροπήσετε την ισχύ πυρός με στρατηγικά σχέδια, και με φίλους στο πλευρό σας, η αντιμετώπιση εφιαλτικών αφεντικών και η επιβίωση γίνονται εφικτές.

Το Cassette Beasts είναι αναμφίβολα επηρεασμένο από το Pokemon, αλλά ως πρωτότυπη δημιουργία, προσφέρει μερικές πρωτότυπες ιδέες που το ξεχωρίζουν από το παγκόσμιο φαινόμενο των τσέπης. Παρόλο που προς το παρόν προσφέρει εμπειρία μόνο για τοπικό παιχνίδι - το online multiplayer είναι στον δρόμο - το Co-Op επιτρέπει σε έναν φίλο να σας συνοδεύσει, να εξερευνήσει τον κόσμο στο πλευρό σας και ακόμα και να βοηθήσει στη μάχη.

Cassette Beasts

Το Cassette Beasts είναι αναμφίβολα επηρεασμένο από το Pokemon, αλλά ως πρωτότυπη δημιουργία, προσφέρει μερικές πρωτότυπες ιδέες που το ξεχωρίζουν από το παγκόσμιο φαινόμενο των τσέπης. Παρόλο που προς το παρόν προσφέρει εμπειρία μόνο για τοπικό παιχνίδι – το online multiplayer είναι στον δρόμο – το Co-Op επιτρέπει σε έναν φίλο να σας συνοδεύσει, να εξερευνήσει τον κόσμο στο πλευρό σας και ακόμα και να βοηθήσει στη μάχη.

Όσον αφορά τη σειρά F1, η φετινή έκδοση είναι ακριβής και λεία. Όπου γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα δύο παικτών να λειτουργούν ως συμπαίκτες στην ίδια ομάδα σε μια Co-Op καμπάνια - μια λειτουργία που επιστρέφει στο F1 23.

F1 23

Όσον αφορά τη σειρά F1, η φετινή έκδοση είναι ακριβής και λεία. Όπου γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα δύο παικτών να λειτουργούν ως συμπαίκτες στην ίδια ομάδα σε μια Co-Op καμπάνια – μια λειτουργία που επιστρέφει στο F1 23. Το κόλπο εδώ; Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας πρωταθλητής F1 στο τέλος μιας σεζόν, και ενώ σίγουρα θα θέλετε να συνεργαστείτε για να κερδίσετε αυτόν τον τίτλο, υπάρχει μια διαβολική απόλαυση στο να βλέπετε μια νέα αντιπαλότητα να δημιουργείται στην πίστα. Το split-screen multiplayer είναι επίσης διαθέσιμο για δύο παίκτες, μόνο για περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε τον υψηλής ταχύτητας ανταγωνισμό χωρίς να κάνετε καμία μακροχρόνια πολιτική και σκοτεινές δραστηριότητες.

Το "My Time at Sandrock" είναι ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό παιχνίδι, και όταν παίζεται με φίλους, μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό καθώς συνεργάζεστε για να δημιουργήσετε το νέο σας σπίτι.

My Time at Sandrock

Το “My Time at Sandrock” είναι ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό παιχνίδι, και όταν παίζεται με φίλους, μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό καθώς συνεργάζεστε για να δημιουργήσετε το νέο σας σπίτι. Η δημιουργία του Sandrock από το μηδέν, η αναβάθμιση της φήμης σας και η συλλογή ενός εκτεταμένου φάσματος υλικών προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την παρουσία καλών φίλων.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα παιχνίδια στη λίστα, το "Trine 5: The Clockwork Conspiracy" καθιστά τη λειτουργία συνεργασίας ουσιώδη. Καλεί σε ένα ταξίδι με φίλους σε ένα φανταστικό βασίλειο, ενώ οι αγαπητοί χαρακτήρες, τα προκλητικά παζλ και το δημιουργικό design των επιπέδων λάμπουν καλύτερα όταν παίζετε με φίλους.

Trine 5: The Clockwork Conspiracy

Σε αντίθεση με πολλά άλλα παιχνίδια στη λίστα, το “Trine 5: The Clockwork Conspiracy” καθιστά τη λειτουργία συνεργασίας ουσιώδη. Καλεί σε ένα ταξίδι με φίλους σε ένα φανταστικό βασίλειο, ενώ οι αγαπητοί χαρακτήρες, τα προκλητικά παζλ και το δημιουργικό design των επιπέδων λάμπουν καλύτερα όταν παίζετε με φίλους. Οι προκλήσεις έχουν συχνά περισσότερες από μία λύση, και η επιτυχημένη ομαδική εργασία προσφέρει συνεχή απόλαυση.

Στο "Moving Out 2," η συνεργασία με φίλους δεν είναι για να επιτύχετε, αλλά για να επιβιώσετε από την αποστολή μετακόμισης, προσπαθώντας να μην καταστρέψετε πολύτιμα αντικείμενα

Moving Out 2

Στο “Moving Out 2,” η συνεργασία με φίλους δεν είναι για να επιτύχετε, αλλά για να επιβιώσετε από την αποστολή μετακόμισης, προσπαθώντας να μην καταστρέψετε πολύτιμα αντικείμενα. Το παιχνίδι βελτιώνει τα θεμέλιά του, προσθέτει χάος και σας εκτοξεύει σε έναν κόσμο ανετοιμασίας για την χαρτοκιβώτια καταστροφή. Είναι αστείο και χαρούμενο, ιδανικό για μια βραδιά διασκέδασης με φίλους.

Το "Coral Island" προσφέρει ένα γοητευτικό τροπικό καταφύγιο με πολλή γεωργία, εμπνευσμένη από το Stardew Valley. Είναι χαλαρωτικό και μπορείτε να προχωρήσετε στο ρυθμό σας, αλλά αν θέλετε να συνδυάσετε την εμπειρία με φίλους, υπάρχει οριζόντια διαίρεση. Ιδανικό για μια φρέσκια σοδειά που απαιτεί κάποια ψηφιακή εργασία.

Coral Island

Το “Coral Island” προσφέρει ένα γοητευτικό τροπικό καταφύγιο με πολλή γεωργία, εμπνευσμένη από το Stardew Valley. Είναι χαλαρωτικό και μπορείτε να προχωρήσετε στο ρυθμό σας, αλλά αν θέλετε να συνδυάσετε την εμπειρία με φίλους, υπάρχει οριζόντια διαίρεση. Ιδανικό για μια φρέσκια σοδειά που απαιτεί κάποια ψηφιακή εργασία.

Το "Roots of Pacha" είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι από την προϊστορική εποχή, όπου η γεωργία γίνεται με φίλους σε online συνεργασία, προσφέροντας πολύ διασκέδαση.

Roots of Pacha

Το “Roots of Pacha” είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι από την προϊστορική εποχή, όπου η γεωργία γίνεται με φίλους σε online συνεργασία, προσφέροντας πολύ διασκέδαση.

Δείτε ακόμα: Νέα εποχή για τη Sega: Αναβίωση των αγαπημένων παιχνιδιών της

Πηγή πληροφοριών: https://www.gamespot.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS