ΑρχικήgamingΟ Κόσμος του Gaming στο Pornhub: Η Ανασκόπηση του 2023

Ο Κόσμος του Gaming στο Pornhub: Η Ανασκόπηση του 2023

Το Pornhub αποκαλύπτει τους δέκα πιο αναζητημένους gaming χαρακτήρες το 2023, ρίχνοντας φως στις σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών.

Το Pornhub αποκαλύπτει τους δέκα πιο αναζητημένους χαρακτήρες από videogame το 2023, ρίχνοντας φως στις σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών.

Από το Fortnite μέχρι το Street Fighter, αυτή η λίστα αναδεικνύει τα trends που κυριάρχησαν στον συναρπαστικό συνδυασμό του πορνό και των βιντεοπαιχνιδιών. Ας εξερευνήσουμε αυτήν τη συναρπαστική αναφορά.

Δε θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη το γεγονός το 2023 ότι πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με πορνογραφικό υλικό που περιλαμβάνει χαρακτήρες από βιντεοπαιχνίδια, αλλά το ποιοι χαρακτήρες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και γιατί μπορεί πράγματι να είναι απροσδόκητο.

Δείτε επίσης: Naughty Dog: Εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν παίκτη!

Καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους, διάφορες εταιρείες και ιστοσελίδες δημοσιεύουν δεδομένα σχετικά με τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, τις περισσότερο διαβασμένες ειδήσεις, τα πιο ακουσμένα τραγούδια και πολλά άλλα. Αυτές οι ετήσιες ανασκοπήσεις έχουν γίνει αγαπημένο μέρος του Δεκεμβρίου για πολλούς, καθώς είναι ενδιαφέρον να διαβάζουμε τα δεδομένα που αποκαλύπτουν. Και ίσως δεν υπάρχει πιο ενδιαφέρον δεδομένο από αυτό που αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Pornhub, πολλοί χρήστες ήταν ενδιαφερόμενοι από τη χαρακτήρα Chun-Li, αλλά όχι από την έκδοση του Street Fighter. Σε πρόσφατη ανασκόπηση, το Fortnite βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με το Overwatch στη δεύτερη θέση, ενώ το Genshin Impact έδωσε τη θέση του στο Minecraft. Σχετικά με τους συγκεκριμένους gaming χαρακτήρες, η Chun-Li ξεπέρασε την Tifa από το Final Fantasy και τη Lara Croft από το Tomb Raider. Παράξενο όμως, σύμφωνα με τα δεδομένα, η πλειονότητα έψαχνε τη Chun-Li από το Fortnite, όχι από το Street Fighter, παρόλο που εμφανίστηκε αρχικά σε αυτή τη σειρά.

Δείτε ακόμα: 2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Όπως κι αν έχει, ας δούμε τη λίστα των δέκα πιο αναζητημένων χαρακτήρων στο Pornhub.

  1. Chun-Li (Fortnite)
  2. Tifa (Final Fantasy)
  3. Dva (Overwatch)
  4. Lara Croft (Tomb Raider) 
  5. Lady Dimitrescu (Resident Evil)
  6. Sonic (Sonic the Hedgehog)
  7. Ada Wong (Resident Evil)
  8. Mario (Super Mario Bros.)
  9. Widomaker (Overwatch)
  10. Mercy (Overwatch)

Προσπαθήστε να μην επικεντρωθείτε υπερβολικά στο γεγονός ότι ο Sonic βρίσκεται τόσο ψηλά, ή να φανταστείτε πως βρίσκεστε σε ένα όνειρο, όπου βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με στελέχη της Nintendo που βλέπουν τον Mario να κατακτά την κορυφή της λίστας.

Πηγή πληροφοριών: https://kotaku.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS