ΑρχικήUpdatesSuno: Νέα πλατφόρμα AI τραγουδιών από τη Microsoft Copilot

Suno: Νέα πλατφόρμα AI τραγουδιών από τη Microsoft Copilot

Το AI chatbot της Microsoft Copilot είναι τώρα σε θέση να δημιουργεί προσαρμοσμένα AI τραγούδια με τη βοήθεια του Suno.

AI τραγούδια

Αυτή η νέα προσθήκη στο AI τραγούδια, που βρίσκεται στο Cambridge, παρέχει ένα εργαλείο στο Discord που μπορεί να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο τραγούδι με στίχους βασισμένο σε ένα κείμενο. Τώρα, οι χρήστες του Copilot έχουν πρόσβαση στο Suno μέσω του AI chatbot της Microsoft.

Δείτε περισσότερα: Bad Bunny: Έξαλλος με AI-generated τραγούδι που μιμείται τη φωνή του

Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μουσικής με το Copilot, απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε το Suno. Μετά, σκεφτείτε ένα απλό μήνυμα περιγραφής για το τραγούδι που επιθυμείτε και πληκτρολογήστε το στο Copilot. Μπορείτε να ζητήσετε ένα τραγούδι για τα καλοκαίρια στην Αλάσκα ή ένα τραγούδι για γάτες σε στυλ Cat Power.

Στη συνέχεια, το Suno θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο τραγούδι, συνήθως διάρκειας ενός ή δύο λεπτών, με τη μεταγραφή των στίχων.

Άλλες μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες δοκιμάζουν επίσης εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για την παραγωγή μουσικής. Ένα από αυτά είναι το AudioCraft, το ανοιχτού κώδικα εργαλείο της Meta, το οποίο δημιουργεί τραγούδια με βάση προτροπές κειμένου. Επίσης, το εργαλείο YouTube της Google παράγει πρωτότυπα μουσικά κομμάτια με βάση ένα βουητό τραγουδιού ή ένα μήνυμα κειμένου. Πέρα από το Suno, υπάρχουν και άλλες startups AI τραγουδιών που προσφέρουν παρόμοια εργαλεία, όπως οι Soundful, Magenta, Beatbox (που μπορούν να δημιουργήσουν beats και οργανικά κομμάτια), Soundraw, Loudly, Boomy, Beatoven.ai και πολλές ακόμα.

AI chatbot

Διαβάστε επίσης: Η AMD σχεδιάζει να εξαγοράσει την AI software εταιρεία Nod.ai

Το Suno απαγορεύει στους δωρεάν χρήστες της τη δημιουργία εσόδων από AI τραγούδια που δημιουργούνται στο YouTube ή το Spotify. Ωστόσο, στους συνδρομητές παρέχει εμπορικά δικαιώματα για τα δικά τους τραγούδια. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Suno διατηρεί τα δικαιώματα για τα τραγούδια που δημιουργούνται από δωρεάν χρήστες, αν και επιτρέπεται η κοινή χρήση σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή για άλλες μη εμπορικές χρήσεις.

Πηγή: theverge.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS