ΑρχικήGamingMetacritic's Hall of Shame: Τα Χειρότερα Παιχνίδια του 2023

Metacritic’s Hall of Shame: Τα Χειρότερα Παιχνίδια του 2023

“Ανακαλύψτε τις αποτυχημένες πλευρές του gaming με τα χειρότερα παιχνίδια του 2023, όπως τα καταγράφει η Metacritic.”

Η Metacritic πρόσφατα αποκάλυψε τη λίστα με τα χειρότερα παιχνίδια του 2023, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα ματιά στον κόσμο του gaming. Μετρώντας την ποιότητα με βάση τις κριτικές από εγκεκριμένους κριτικούς, η λίστα περιλαμβάνει τίτλους όπως το “The Lord of the Rings: Gollum” και το “Hellboy: Web of Wyrd,” προσφέροντας μια επισκόπηση των παιχνιδιών που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό και τους κριτικούς.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Co-Op Games του 2023 σύμφωνα με το Metacritic

Η λίστα της, την οποία έχουμε αναδημοσιεύσει παρακάτω, περιλαμβάνει τα παιχνίδια με τις χαμηλότερες βαθμολογίες που κυκλοφόρησαν για οποιαδήποτε πλατφόρμα φέτος, καταταγμένα με βάση το Metascore πριν την στρογγυλοποίηση, εξαιρουμένων τίτλων με λιγότερες από επτά κριτικές.

Ένα παιχνίδι μπορεί να εμφανιστεί στη λίστα μόνο μία φορά, οπότε αν ένας τίτλος θα είχε εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές βάσει της κακής υποδοχής του σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβάνεται μόνο η έκδοση με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Η λίστα των χειρότερων παιχνιδιών του 2023 στη Metacritic περιλαμβάνει τα εξής:

  1. The Lord of the Rings: Gollum – 34
  2. Flashback 2 – 35
  3. Greyhill Incident – 38
  4. Quantum Error – 40
  5. Testament: The Order of High-Human – 41
  6. Crime Boss: Rockay City – 43
  7. Hellboy: Web of Wyrd – 47
  8. Gangs of Sherwood – 48
  9. Loop8: Summer of Gods – 49
  10. Gargoyles Remastered – 49

Δείτε ακόμα: Ο Κόσμος του Gaming στο Pornhub: Η Ανασκόπηση του 2023

Η προηγούμενη λίστα των χειρότερων παιχνιδιών της Metacritic για το 2022 κυριαρχήθηκε από το Postal 4: No Regerts της Running with Scissors, μπροστά από τα CrossfireX της Smilegate και Remedy, και Babylon’s Fall της Platinum Games και Square Enix.

Επιπλέον, η Metacritic αποκάλυψε πώς το 2022 κυριαρχήθηκε από το “Postal 4: No Regerts” της Running with Scissors, αποσπώντας την πρώτη θέση στη λίστα των χειρότερων παιχνιδιών. Με την Sony Interactive Entertainment κατακτώντας την κορυφή στον 13ο ετήσιο κατάλογο Εκδοτών Παιχνιδιών, η εταιρεία αναδείχθηκε ως η πιο επιτυχημένη και αξιόπιστη εκδότρια για το περασμένο έτος, ενισχύοντας περαιτέρω την επίδοσή της στο χώρο του gaming.

Η Sony Interactive Entertainment κατέκτησε την κορυφή στο 13ο ετήσιο Κατάταξη Εκδοτών Παιχνιδιών της Metacritic, το οποίο καθορίστηκε με βάση την ποιότητα των κυκλοφοριών της το προηγούμενο έτος.

Πηγή πληροφοριών: https://www.videogameschronicle.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS