ΑρχικήUpdatesApple: Το δορυφορικό σύστημα του iPhone επιτρέπει πρόσβαση στην υπηρεσία οδικής βοήθειας...

Apple: Το δορυφορικό σύστημα του iPhone επιτρέπει πρόσβαση στην υπηρεσία οδικής βοήθειας της Verizon

Η Apple φέρνει μια νέα ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τους χρήστες των iPhone 14 και iPhone 15, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δορυφορική συνδεσιμότητα για την απόκτηση πρόσβασης στην υπηρεσία οδικής βοήθειας της Verizon. Ουσιαστικά, οι χρήστες με συσκευές που τρέχουν την έκδοση iOS 17.2 (ή νεότερη έκδοση) και έχουν κάρτα SIM Verizon θα μπορούν να αξιοποιήσουν τη νέα δυνατότητα.

υπηρεσία οδικής βοήθειας της Verizon

Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας της Verizon διευθύνεται από την Signature Motor Club (που ανήκει στην Allstate) και προσφέρει βοήθεια στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο δρόμο με το αυτοκίνητο (ακόμα κι αν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο ενός φίλου ή σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο). Η υπηρεσία επιτρέπει τη ρυμούλκηση οχημάτων έως και 10 μίλια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επίσης, υποστηρίζει βοήθεια με βαρούλκο και προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης καυσίμου, σέρβις ελαστικών και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας της Verizon προσφέρεται στους πελάτες με μηνιαία συνδρομή 4,99 $. Προσφέρει επίσης σταθερές χρεώσεις για πελάτες της Verizon που χρησιμοποιούν την υπηρεσία χωρίς συνδρομή.

Δείτε επίσης: Ενημέρωση iOS 17.2.1: Τι νέο φέρνει στο iPhone σας;

Η Apple έχει ήδη εισαγάγει μια υπηρεσία δορυφορικής οδικής βοήθειας σε συνεργασία με την American Automobile Association (AAA), επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν βοήθεια σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία προσφέρει δύο χρόνια δωρεάν υπηρεσίας συν το Emergency SOS feature κατά την αγορά και την ενεργοποίηση ενός νέου iPhone 14 ή iPhone 15. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό για οποιαδήποτε οδική υπηρεσία εάν δεν είναι μέλη της AAA. Η προσθήκη του προγράμματος οδικής βοήθειας της Verizon θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερες επιλογές εξυπηρέτησης.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης;

Σημασία οδικής βοήθειας

Η οδική βοήθεια μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ασφάλεια των οδηγών. Παρέχει άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, εξασφαλίζοντας ότι ο οδηγός δεν θα μείνει αβοήθητος στο δρόμο.

Έπειτα, η οδική βοήθεια μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω βλάβες στο όχημα, αποφεύγοντας έτσι πιθανές καταστάσεις κινδύνου. Εάν για παράδειγμα, ένα όχημα χαλάει σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, η άμεση επέμβαση της οδικής βοήθειας μπορεί να αποτρέψει την εμπλοκή σε ένα πιθανό ατύχημα.

iPhone δορυφορική συνδεσιμότητα
Το δορυφορικό σύστημα του iPhone επιτρέπει πρόσβαση στην υπηρεσία οδικής βοήθειας της Verizon

Επίσης, η οδική βοήθεια μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ατυχημάτων, παρέχοντας εκπαίδευση και συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συμβουλές για τη σωστή συντήρηση του οχήματος, την οδήγηση σε δύσκολες συνθήκες και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Δείτε επίσης: Stolen Device Protection: Νέα λειτουργία ασφαλείας για iPhones

Τέλος, η οδική βοήθεια μπορεί να παρέχει ψυχολογική ασφάλεια στους οδηγούς, γνωρίζοντας ότι υπάρχει άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς να αισθάνονται πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και μειώνοντας το άγχος τους.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS