ΑρχικήinetΤο X αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας παγκοσμίως

Το X αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας παγκοσμίως

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter, υπέστη παγκόσμια διακοπή λειτουργίας.

X διακοπή λειτουργίας

Οι χρήστες του ιστότοπου αντιμετώπισαν πρόβλημα προβολής των αναρτήσεων και είδαν μόνο ένα μήνυμα καλωσορίσματος “Καλώς ήρθατε στο X!” στην αρχική σελίδα.

Διαβάστε περισσότερα: Απατεώνες crypto καταχρώνται λειτουργία του Twitter για να προσποιηθούν γνωστούς λογαριασμούς

Η αναφερόμενη διακοπή λειτουργίας ουσιαστικά περιλάμβανε ένα πρόβλημα φόρτωσης στο X Pro, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως TweetDeck. Παρουσιάστηκε ένα μήνυμα που έλεγε “Αναμονή για δημοσιεύσεις”.Το Downdetector παρακολουθεί τις διακοπές και συλλέγει αναφορές κατάστασης από διάφορες πηγές σε πραγματικό χρόνο. Έχει επιβεβαιώσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον ιστότοπο.

Ο Elon Musk, απέκτησε τον έλεγχο του Twitter το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους μέσω μιας εχθρικής εξαγοράς ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε, η εταιρεία βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων ενημέρωσης.Τον Αύγουστο, ο ίδιος έκανε εμφάνιση στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Αυστραλίας, αφού ανακοίνωσε ότι θα μειώσει την παρουσία του στην πλατφόρμα.

Ανώτερα στελέχη του ABC ανέφεραν «πολλαπλούς λόγους», συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των «τοξικών αλληλεπιδράσεων» στο Twitter. Ο Elon Musk, ο οποίος έχει αναμορφώσει εξ ολοκλήρου την πλατφόρμα από την απόκτησή της το 2022, απάντησε, κατηγορώντας το ABC ότι προτιμά την περιορισμένη ελευθερία έκφρασης. “Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φυσικά προτιμούνται οι φιλικές προς την ελευθερία του λόγου απόψεις. Αυτό δεν ισχύει για το αυστραλιανό κοινό”, όπως δήλωσε στο Twitter.

Όλοι οι επίσημοι λογαριασμοί του ABC έχουν αρχειοθετηθεί, εκτός από τους λογαριασμούς @abcnews, @abcsport, @abcchinese και τον κύριο λογαριασμό @abcaustralia.

Μια δήλωση από το ABC εξήγησε την απόφαση.

X διακοπή λειτουργίας

Δείτε ακόμη: Το Twitter επιτρέπει τη διάδοση μίσους για το Ισραήλ και την Γάζα

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση. Τον Φεβρουάριο, κλείσαμε τρεις λογαριασμούς προγραμμάτων για Insiders, News Breakfast και ABC Politics, και τα αποτελέσματα ήταν θετικά”, ανέφερε.

Πηγή: news.com.au

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS