ΑρχικήinetAmazon: Προειδοποιεί εν ευθέτω χρόνω για μεγάλη αλλαγή στο Prime Video

Amazon: Προειδοποιεί εν ευθέτω χρόνω για μεγάλη αλλαγή στο Prime Video

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις σε χρήστες της υπηρεσίας Prime Video σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα εμφανίζει διαφημίσεις στο Prime Video εκτός αν πληρώσετε επιπλέον

Amazon

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αν οι πελάτες επιθυμούν να αποφύγουν τις διαφημίσεις, θα πρέπει να πληρώσουν μια επιπλέον χρέωση. Για παράδειγμα, οι πρωτεύοντες συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα χρεωθούν με 2,99 λίρες για να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις.

Η αλλαγή της Amazon ακολουθεί παρόμοιες ενημερώσεις του Disney+ και του Netflix. Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν επίσης επίπεδα υποστήριξης διαφημίσεων σε χαμηλότερες τιμές, αντί να εμφανίζουν διαφημίσεις σε όλους τους χρήστες τους.

Οι υπηρεσίες ροής περιεχομένου βιάστηκαν να εισάγουν διαφημίσεις για να δημιουργήσουν επιπλέον κεφάλαια από τους συνδρομητές τους, τα οποία, όπως λένε, θα χρησιμοποιηθούν για να επενδυθούν σε νέο περιεχόμενο.

Σε ένα email προς τα μέλη Prime, η Amazon ανέφερε ότι η αλλαγή αυτή θα της επιτρέψει να συνεχίσει να επενδύει σε ελκυστικό περιεχόμενο και να αυξάνει αυτή την επένδυση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναφέρει ότι στοχεύει να έχει “σημαντικά λιγότερες διαφημίσεις από τα τηλεοπτικά κανάλια με υποστήριξη διαφημίσεων και άλλους παρόχους ροής τηλεόρασης“.

Δείτε ακόμα: Πώς να αποκτήσετε Netflix χωρίς συνδρομή στο smartphone σας;

Στην αρχή του έτους, ο τεχνολογικός γίγαντας επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει την εισαγωγή διαφημίσεων στο Prime Video σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, του Καναδά και άλλων.

Prime Video

Από τις 29 Ιανουαρίου, οι χρήστες στις ΗΠΑ θα αρχίσουν να βλέπουν διαφημίσεις. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι οι χρήστες δεν απαιτείται να προβούν σε καμία ενέργεια πριν από την εφαρμογή της αλλαγής και δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην τρέχουσα τιμή της συνδρομής τους, εκτός αν επιλέξουν να εγγραφούν στην επιλογή χωρίς διαφημίσεις.

Αυτή τη στιγμή, η συνδρομή στο Amazon Prime στο Ηνωμένο Βασίλειο κοστίζει £8.99 τον μήνα και περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως παράδοση την επόμενη ημέρα και την ίδια ημέρα για εκατομμύρια αντικείμενα στην αγορά, ακρόαση μουσικής χωρίς διαφημίσεις στην πλατφόρμα μουσικής ροής και πρόσβαση σε πρωτότυπες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στο Prime Video. Η Amazon ανακοίνωσε ότι η τιμή αυτή δεν θα αλλάξει το 2024.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε κοινή χρήση τα οφέλη του Amazon Prime λογαριασμού σας

Το Amazon Prime Video προσφέρει δύο βασικές επιλογές συνδρομής. Η πρώτη είναι η συνδρομή Amazon Prime, η οποία περιλαμβάνει την πρόσβαση στο Prime Video, αλλά και άλλες υπηρεσίες της Amazon, όπως η δωρεάν μεταφορά εμπορευμάτων, η πρόσβαση στο Prime Music και άλλα πολλά.

Η δεύτερη επιλογή είναι η συνδρομή μόνο για το Amazon Prime Video. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για όσους ενδιαφέρονται μόνο για την υπηρεσία streaming ταινιών και σειρών της Amazon και δεν θέλουν να επωφεληθούν από τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Amazon Prime.

Επιπλέον, το Amazon Prime Video προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε ‘κανάλια’ στη συνδρομή σας, όπως το Showtime, το Starz και το HBO, με επιπλέον κόστος. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερο περιεχόμενο πέρα από αυτό που προσφέρει το Amazon Prime Video.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή της δοκιμαστικής περιόδου. Το Amazon Prime Video συνήθως προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για νέους χρήστες, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο της υπηρεσίας χωρίς καμία χρέωση.

Πηγή: independent

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS