ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Αναβαθμίσεις σε Surface Pro 10 και Surface Laptop 6

Microsoft: Αναβαθμίσεις σε Surface Pro 10 και Surface Laptop 6

Το Surface Pro 10 και το Surface Laptop 6 της Microsoft φαίνεται ότι θα έχουν νέα σχέδια και αναβαθμίσεις στο chipset.

Microsoft Surface Pro 10 Surface Laptop 6

Με αυτές τις αναβαθμίσεις, η Microsoft δεν δίνει απλώς ένα νέο look στις δύο συσκευές, αλλά βελτιώνει και τις προδιαγραφές τους. Με τη Qualcomm να αποκαλύπτει το Snapdragon X Elite, είναι πιθανό ότι ο γίγαντας του software θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει αυτόν τον επεξεργαστή για τουλάχιστον ένα από αυτά τα μοντέλα.

Διαβάστε ακόμη: New York Times: Μήνυση κατά της Microsoft και της OpenAI

Το νέο Surface Pro 10 και το Surface Laptop 6 αναμένεται να κυκλοφορήσουν την άνοιξη. Υπάρχουν αναφορές ότι η Microsoft τα προωθεί ως επόμενης γενιάς υπολογιστές AI που ενσωματώνουν καινοτόμες λειτουργίες.

Εκτός από τη χρήση του Snapdragon X Elite της Qualcomm στο Surface Pro 10 ή το Surface Laptop 6, σύμφωνα με το Windows Central, θα χρησιμοποιηθούν επίσης οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές 14ης γενιάς της Intel, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που επιθυμούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ARM chipset ή να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα της σειράς Arrow Lake της Intel. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, και οι δύο αυτές μονάδες θα διαθέτουν ένα μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (NPU), η οποία θα βοηθήσει στη βελτιστοποίηση ορισμένων ρυθμίσεων, όπως η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ανάλογα με τον τύπο εργασίας που εκτελείται.

Στο εσωτερικό, οι υπολογιστές Surface που είναι εξοπλισμένοι με τα chipsets της Qualcomm ονομάζονται “CADMUS” και θα αναπτυχθούν για την επόμενη έκδοση των Windows της Microsoft, γνωστή ως Hudson Valley. Φαίνεται ότι μετά την αποχώρηση του Panos Panay, η Microsoft αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πορεία, που φαίνεται να είναι προς το καλύτερο. Τα Surface Pro 10 και Surface Laptop 6 δύνανται να ανταγωνιστούν τη σειρά φορητών Mac της Apple, μαζί με τα μοντέλα που εξοπλίζονται με τους 14ους επεξεργαστές γενιάς Intel. Η Microsoft δεν έχει προγραμματίσει άλλες hardware αναβαθμίσεις για το 2024, αν και υπάρχει η πιθανότητα να ανακοινώσει μια νέα έκδοση του Surface Laptop Go το επόμενο έτος.

Microsoft Surface Pro 10 Surface Laptop 6

Δείτε περισσότερα: Microsoft: Κυκλοφορεί το Copilot για Android!

Για το 2025, σχεδιάζεται η κυκλοφορία ενός νέου Surface Laptop Studio. Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή τιμή της τρέχουσας γενιάς της σειράς Surface και την έλλειψη διαφοροποίησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές, έρχεται η στιγμή για πολλές αλλαγές. Ελπίζουμε ότι η Microsoft θα προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα όπως το Surface Pro 10 και το Surface Laptop 6. Διαφορετικά θα προσφέρει σε εταιρείες, όπως η Apple ένα ακόμα πλεονέκτημα.

Πηγή: wccftech.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS