ΑρχικήReviewsΗ Dell ανακοινώνει την UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor

Η Dell ανακοινώνει την UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor

Στη CES 2024, η Dell ανακοινώνει την UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor, επαναπροσδιορίζοντας την τεχνολογία οθονών.

"Στη CES 2024, η Dell ανακοινώνει την εξαιρετική UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor, επαναπροσδιορίζοντας την τεχνολογία οθονών και άνεσης ματιών."

Είναι σχεδόν καιρός για την CES, η οποία σημαίνει ότι, μεταξύ άλλων, θα δούμε πολλές νέες οθόνες που θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή μας. Η Dell ελπίζει ότι η νέα UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη της CES 2024 και χαρακτηρίζεται ως το “πρώτο 40 inches 5Κ monitor που πιστοποιείται για πέντε αστέρια άνεσης στα μάτια,” σύμφωνα με την Dell.

Δείτε επίσης: CES 2024: Ανοίγει το παράθυρο στο μέλλον της τεχνολογίας

Η άνεση πέντε αστέρων στα μάτια είναι ένα νέο πρότυπο της βιομηχανίας που προέρχεται από τον TUV Rheinland, με στόχο να επισημανθούν οι οθόνες που βοηθούν στη μείωση της κόπωσης των ματιών. Η Dell αναφέρει ότι έκανε τρεις βελτιώσεις στις UltraSharp οθόνες για να επιτύχει αυτήν την πιστοποίηση: αύξησε το ρυθμό ανανέωσης σε 120Hz, πρόσθεσε έναν αισθητήρα φωτός περιβάλλοντος για αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας και της θερμοκρασίας χρώματος, και αναβάθμισε την τεχνολογία ComfortView Plus για να μειώσει την έκθεση στο μπλε φως.

Η UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub διαθέτει εξαιρετική απόδοση, με 99% χρωματικό χώρο DCI-P3/Display P3, 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600, τεχνολογία IPS Black Panel και αντίθεση 2,000:1. Στον τομέα της σύνδεσης, υποστηρίζει Thunderbolt 4 με παροχή ισχύος 140W, Ethernet με ταχύτητες έως 2.5 Gbps, HDMI 2.1 και DisplayPort 2.1, με εύκολη πρόσβαση σε θύρες USB-A και USB-C στο μπροστινό μέρος για σύνδεση και φόρτιση συσκευών.

Δείτε ακόμα: LG Gram: Τα νέα εξαιρετικά ελαφριά Laptop

Για όσους θεωρούν το 40 inches μοντέλο υπερβολικά μεγάλο, υπάρχει και η επιλογή με 34 inches. Η UltraSharp 34 Curved Thunderbolt Hub Monitor διαθέτει επίσης πιστοποίηση άνεσης πέντε αστέρων στα μάτια, τεχνολογία IPS Black και σύνδεση Thunderbolt 4, αν και δεν είναι 5Κ monitor, αλλά έχει ανάλυση WQHD 2.560 x 1.440.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τις 27 Φεβρουαρίου, με την UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor να ξεκινά από $2,400 στις ΗΠΑ και $3,290 CAD στον Καναδά, ενώ το 34ιντσο μοντέλο κοστίζει $1,020 στις ΗΠΑ και $1,400 CAD στον Καναδά.

Πηγή πληροφοριών: https://www.engadget.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS