ΑρχικήinetΗ Εκπληκτική Επιτυχία του R1: Οι πωλήσεις σπάνε ρεκόρ

Η Εκπληκτική Επιτυχία του R1: Οι πωλήσεις σπάνε ρεκόρ

Με τον ρυθμό πωλήσεων να σπάει ρεκόρ, το Rabbit R1 αναδεικνύεται ως η επιτομή της τεχνολογικής καινοτομίας.

Με τον ρυθμό πωλήσεων να σπάει ρεκόρ, το Rabbit R1 αναδεικνύεται ως η επιτομή της τεχνολογικής καινοτομίας.

Το R1, το μικρό γκατζετ από την Rabbit που υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τις εφαρμογές σας για εσάς, έχει ήδη εξαντλήσει τον πρώτο του προμηθευτικό κύκλο. Σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), η εταιρεία startup Rabbit ανακοίνωσε ότι πούλησε 10.000 μονάδες μέσα σε μόλις έναν ημέρα.

“Όταν ξεκινήσαμε την ανάπτυξη του R1, είπαμε εσωτερικά ότι θα ήμασταν ικανοποιημένοι αν πουλήσαμε 500 συσκευές την ημέρα κυκλοφορίας”, αναφέρει η Rabbit. “Σε 24 ώρες, έχουμε ήδη ξεπεράσει αυτόν τον στόχο κατά 20 φορές!”

Δείτε επίσης: CES 2024: Η Amazfit παρουσίασε το έξυπνο δαχτυλίδι Helio Ring

Η Rabbit παρουσίασε το R1 κατά τη διάρκεια της CES την Τρίτη, το οποίο διαθέτει μια μικρή οθόνη αφής 2,88 ιντσών που λειτουργεί με το δικό της λειτουργικό σύστημα Rabbit OS. Χρησιμοποιεί ένα “Μεγάλο Μοντέλο Δράσης” που είναι ένα είδος “καθολικού ελεγκτή για εφαρμογές”, σύμφωνα με τον συνάδελφό μου David Pierce, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη συσκευή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να εκτελεί δραστηριότητες όπως η αναπαραγωγή μουσικής, η αγορά τροφίμων και η αποστολή μηνυμάτων μέσω ενός μόνο διαύλου χωρίς τη χρήση του τηλεφώνου. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εκπαιδεύσετε τη συσκευή για τον τρόπο αλληλεπίδρασης με μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η επιτυχία του R1 αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες συσκευές που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των χρηστών. Η Rabbit έχει ανοίξει νέους ορίζοντες με το R1, προσφέροντας έναν εξελιγμένο τρόπο αλληλεπίδρασης με τις αγαπημένες μας εφαρμογές. Με το μικρό του μέγεθος και την οθόνη αφής, το R1 δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτελούν πολλαπλές εργασίες χωρίς την ανάγκη του τηλεφώνου τους.

Δείτε ακόμα: Apple Vision Pro: Αποθηκευτικός χώρος και επιλογές μνήμης

Η προηγμένη τεχνολογία “Large Action Model” του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε διάφορες εφαρμογές, προσφέροντας προσαρμοσμένες λειτουργίες. Η υπεράνθρωπη ζήτηση για το R1 καταδεικνύει τη σημασία που οι καταναλωτές δίνουν σε καινοτόμες λύσεις που ενισχύουν την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην καθημερινότητά τους.

Παρόλο που η πρώτη παρτίδα έχει εξαντληθεί, μπορείτε ακόμα να κάνετε προπαραγγελία για τη συσκευή R1 από τον ιστότοπο της Rabbit. Η Rabbit αναφέρει ότι η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης είναι μεταξύ Απριλίου και Μαΐου του 2024. Ωστόσο, αν καταφέρατε να παραγγείλετε πριν την εξάντληση της πρώτης παρτίδας συσκευών, αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή τον Μάρτιο.

Πηγή πληροφοριών: https://www.theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS