ΑρχικήUpdatesApple: Πόσα στοιχεία μπορούν να εντοπιστούν στο Find My;

Apple: Πόσα στοιχεία μπορούν να εντοπιστούν στο Find My;

Η Apple επιβεβαίωσε σήμερα ότι μπορούν να προστεθούν έως και 32 στοιχεία στην εφαρμογή Find My στο iPhone και το iPad, από το προηγούμενο όριο των 16.

Apple Find My

Η Apple ανακοίνωσε αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός ενημερωτικού έγγραφου που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Find My: Μπορεί να καταχραστεί για να κλαπούν κωδικοί πρόσβασης

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 32 αντικείμενα/στοιχεία στο Find My. Στην καρτέλα Items, μπορείτε να βρείτε το AirTag και τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών που υποστηρίζουν το Find My Network. Επιπλέον, τα AirPods Max θεωρούνται ένα επιπλέον αντικείμενο, ενώ τα AirPods και AirPods Pro (1ης γενιάς) υπολογίζονται ως δύο στοιχεία και τα AirPods Pro (2ης γενιάς) ως τρία στοιχεία.

Επιβεβαιώσαμε ότι η Apple έχει αυξήσει το όριο αντικειμένων από το iOS 16 και το iPadOS 16. Παρόλα αυτά, η αλλαγή δεν έχει αντικατοπτριστεί ακόμα στον ιστότοπο της Apple.

Οι πληροφορίες που μπορούν να προστεθούν στην εφαρμογή Find My περιλαμβάνουν τα AirTags, τα νεότερα πορτοφόλια MagSafe, επιλεγμένα ακουστικά Beats, αξεσουάρ τρίτων με υποστήριξη Find My και άλλα.

εφαρμογή Apple Find My

Δείτε ακόμη: iPhone 15: Εντοπίζει τους φίλους σας έως 60 μέτρα μέσω Find My [Βίντεο]

Μόλις προστεθούν αυτές οι πληροφορίες στην εφαρμογή, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν την τοποθεσία τους σε ένα χάρτη στην καρτέλα “Στοιχεία” σε iPhone, iPad και Mac.

Πηγή: macrumors.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS