ΑρχικήinetVision Pro: Η εταιρεία Zoom παρουσιάζει την καινοτόμο εφαρμογή

Vision Pro: Η εταιρεία Zoom παρουσιάζει την καινοτόμο εφαρμογή

Με την προσεχή κυκλοφορία του Vision Pro μόλις λίγες ημέρες μακριά, η δημοφιλής υπηρεσία συνεργασίας μέσω βίντεο, Zoom, ανακοίνωσε μια εφαρμογή Visiοn Prο που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου. Η εφαρμογή Zoom για το Visiοn Prο έχει σκοπό να ξεπεράσει τα όρια των από κοντά και απομακρυσμένων συναντήσεων, για να βοηθήσει τις ομάδες να αισθάνονται πιο συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Η Apple αρνείται ότι το ενδιαφέρον των developer για το Vision Pro είναι χαμηλό

Vision Pro

Η εφαρμογή Zoom θα λειτουργεί στον “άπειρο καμβά” του Vision Pro, με την κλιμακούμενη διεπαφή να μπορεί να προβάλλεται με πραγματικό ή με εικονικό φόντο. Η εφαρμογή υποστηρίζει το Personas, που αποτελεί μια χωρική αναπαράσταση του χρήστη στο Visiοn Prο.

Μια Persona δημιουργείται χρησιμοποιώντας τις κάμερες του Visiοn Prο και λειτουργεί ως αντικαταστάτης του χρήστη κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων. Οι Personas μοιάζουν με τον χρήστη και είναι σε θέση να χειρονομούν, να μιλούν και να αντιδρούν βάσει των κινήσεων του προσώπου και των χεριών του ατόμου που χρησιμοποιεί το Visiοn Prο.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι χρήστες του Zoom μπορούν να αισθάνονται “σαν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με τους συναδέλφους και τους πελάτες τους” χωρίς την ανάγκη για οτιδήποτε άλλο εκτός από το Vision Pro.

Δείτε ακόμα: Vision Pro: Η Apple έχει ήδη πουλήσει έως και 180.000 ακουστικά

Προς το τέλος της άνοιξης, η εφαρμογή Zoom θα προσθέσει υποστήριξη για κοινή χρήση αρχείων 3D, με τα αρχεία να μπορούν να “ζωντανέψουν” στο Visiοn Prο. Επίσης, θα υπάρξει η δυνατότητα ενσωμάτωσης της ομάδας στη συνομιλία και οι χρήστες θα μπορούν τελικά να καρφιτσώσουν μέχρι πέντε συμμετέχοντες του Zoom οπουδήποτε στον φυσικό τους χώρο.

Οι καρφιτσωμένοι χρήστες θα έχουν αφαιρούμενα φόντα, δημιουργώντας την αίσθηση πολλών ανθρώπων να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Η εφαρμογή Zoom θα είναι διαθέσιμη από το Vision Pro App Store.

Δείτε επίσης: Netflix CEO: Χαρακτηρίζει το Apple Vision Pro Ασήμαντη Επένδυση

Ποιες είναι οι καλύτερες πρακτικές για την αποδοτική χρήση του Zoom;

Πριν εφαρμόσετε το Vision Pro στο Zoom, είναι σημαντικό να γνωρίζεται τις καλύτερες πρακτικές για τη χρήση της εφαρμογής, ώστε να εκμετταλευτείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει.

zoom

Πρώτον, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις διάφορες λειτουργίες του Zoom. Αυτό περιλαμβάνει την κατανόηση του πώς να ξεκινήσετε και να διαχειριστείτε τις συναντήσεις, το πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία διαμοιρασμού οθόνης και το πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές συνομιλίας και αναφοράς.

Δεύτερον, η δημιουργία ενός σταθερού και επαγγελματικού περιβάλλοντος για τις συναντήσεις σας είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε καλό φωτισμό, να αποφεύγετε τους παράγοντες που προκαλούν θόρυβο και να έχετε μια ήσυχη και επαγγελματική περιοχή για τις συναντήσεις σας.

Τρίτον, η χρήση των λειτουργιών ασφαλείας του Zoom μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των συναντήσεών σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση κωδικών πρόσβασης για τις συναντήσεις, την ενεργοποίηση της λειτουργίας ‘Αναμονής‘ και την απενεργοποίηση της δυνατότητας των συμμετεχόντων να μοιράζονται την οθόνη τους χωρίς άδεια.

Τέλος, η επικοινωνία και η συνεργασία είναι κλειδιά για την αποδοτική χρήση του Zoom. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενθαρρύνετε τη συμμετοχή, να δίνετε σαφείς οδηγίες και να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία συνεργασίας, όπως η δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης και η λειτουργία σημείωσης, για να βελτιώσετε την επικοινωνία και την κατανόηση.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS