ΑρχικήBusinessByron Allen: Προσφέρει 14 δισ. $ για την απόκτηση της Paramount Global

Byron Allen: Προσφέρει 14 δισ. $ για την απόκτηση της Paramount Global

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Byron Allen προσφέρει 14,3 δισ. δολάρια για την αγορά όλων των μετοχών της Paramount Global, προσφέροντας premium τιμές.

Byron Allen Paramount Global

Η συνολική αξία της συμφωνίας ανέρχεται σε περίπου 30 δισ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του υφιστάμενου χρέους. Η Allen Media Groupτην προσφορά, ενώ οι εκπρόσωποι της Paramount αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Η εταιρεία του Byron Allen υποστηρίζει ότι η προσφορά αποτελεί την βέλτιστη λύση για τους μετόχους της Paramount Global και πρέπει να ληφθεί υπόψη και να προχωρήσει.

Δείτε επίσης: Vastaamo: Ο χάκερ της εταιρείας εντοπίστηκε μέσω συναλλαγών Monero

Ο επιχειρηματίας και παραγωγός μέσων ενημέρωσης Byron Allen φαίνεται να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Paramount, η οποία ανήκει στην οικογένεια Redstone. Η εταιρεία αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες με τη μείωση των λειτουργικών εσόδων και τις σταθερές πωλήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Byron Allen σχεδιάζει να πουλήσει το κινηματογραφικό στούντιο της Paramount, την ακίνητη περιουσία και άλλα πνευματικά δικαιώματα, διατηρώντας όμως τα τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας ροής Paramount+. Οι προσπάθειές του για χρηματοδότηση περιλαμβάνουν δάνεια και συμμετοχές επενδυτών.

Η Paramount, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία των CBS και Nickelodeon, βρίσκεται εδώ και μήνες σε διαπραγματεύσεις για εξαγορά από τον παραγωγό David Ellison. Ο ίδιος έχει αποστείλει μια προσφορά στη διοίκηση της Paramount, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την αγορά καναλιών, όπως οι BET και VHF.

Byron Allen Paramount Global

Διαβάστε ακόμη: Σύναψη δεκαετούς συμφωνίας για Vodafone & Microsoft

Οι προσπάθειες του Byron Allen για την απόκτηση μέσων ενημέρωσης περιλαμβάνουν προηγούμενες προσφορές για κανάλια όπως το Weather Channel και το ABC της Disney, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Αν η προσφορά του για την Paramount γίνει αποδεκτή, έχει σχέδια να διατηρήσει τα υπάρχοντα τηλεοπτικά του στοιχεία στη νέα εταιρεία.

Πηγή: cnbctv18.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS