ΑρχικήinetMicrosoft: Διορθώνει πρόβλημα σύνδεσης που επηρεάζει το Outlook

Microsoft: Διορθώνει πρόβλημα σύνδεσης που επηρεάζει το Outlook

Η Microsoft διόρθωσε ένα γνωστό πρόβλημα που προκαλούσε αποτυχία σύνδεσης των εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές όταν χρησιμοποιούνταν λογαριασμοί Outlook.

Δείτε επίσης: Το κλασικό Outlook app ενδέχεται να καταργηθεί τα επόμενα δύο χρόνια

microsoft

Η Ομάδα του Outlook.com εφάρμοσε αλλαγές στις υπηρεσίες στις 31 Ιανουαρίου 2024 για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα σύνδεσης με απροσδόκητες εντολές πιστοποίησης,” ανέφερε η Microsoft.

Για το Outlook 2013 και το Outlook 2016, αν εξακολουθείτε να βλέπετε προτροπές για πιστοποίηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη διπλή επαλήθευση και δημιουργήστε ένα κωδικό εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό εφαρμογής αντί του κανονικού σας κωδικού όταν το Outlook ζητάει πιστοποίηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο χρήσης των κωδικών εφαρμογών με εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν διπλό έλεγχο ασφάλειας μπορούν να βρεθούν σε αυτό το έγγραφο υποστήριξης.

Οι πελάτες που επηρεάστηκαν από αυτά τα προβλήματα σύνδεσης ξεκίνησαν να μοιράζονται αναφορές στις πλατφόρμες κοινότητας της Microsoft και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Reddit την περασμένη Τρίτη.

Οι χρήστες που επηρεάστηκαν είδαν αναδυόμενα παράθυρα που απαιτούσαν να εισάγουν τους κωδικούς πρόσβασης τους και που προσέφεραν την επιλογή “Να θυμάσαι τα διαπιστευτήριά μου“. Ωστόσο, ακόμα και για εκείνους που εισήγαγαν τα σωστά διαπιστευτήρια, το παράθυρο σύνδεσης εξακολουθούσε να εμφανίζεται καθώς η εφαρμογή προσπαθούσε να συνδεθεί με τον λογαριασμό Outlook.com.

Από τότε που ξεκίνησε περίπου στις 23/1/24, οι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα στη σύνδεση με το Outlook 2013, Outlook 2016, Outlook για Microsoft 365, Thunderbird και εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά, κατά τη σύνδεσή τους με συνδέσεις POP, IMAP και Exchange,” είπε η Microsoft κατά την πρώτη αναγνώριση του προβλήματος.

Δείτε ακόμα: Διορθώστε κοινά Microsoft Outlook προβλήματα

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι η σύνδεση με έναν κωδικό εφαρμογής λειτουργεί για να συνδεθούν αλλά αργότερα επανέρχεται σε αποσυνδεδεμένη κατάσταση.

Outlook πρόβλημα σύνδεσης

Οι χρήστες του Outlook.com αντιμετωπίζουν πρόσφατα άλλα προβλήματα που τους εμποδίζουν να αναζητήσουν περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προκαλούν την αναίτια κατάρρευση των email clients τους.

Πριν από δύο μήνες, η ομάδα του Outlook διόρθωσε ένα γνωστό πρόβλημα που προκαλούσε την αναίτια κατάρρευση των clients του Outlook Desktop κατά την αποστολή email από λογαριασμούς Outlook.com στην Έκδοση 2311 Build 17029.20068.

Μετά από την επίλυση του σφάλματος, η Microsoft συνιστά στους χρήστες που έχουν απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις να κάνουν κλικ στο “Ενημέρωση Τώρα” κάτω από το Αρχείο > Λογαριασμός Office > Επιλογές Ενημέρωσης για να λάβουν τη διόρθωση.

Επίσης, η εταιρεία διόρθωσε ένα πρόβλημα τον Ιούλιο που προκαλούσε σφάλματα εξαίρεσης 401 για τους χρήστες του Outlook.com και διέκοπτε τις αναζητήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πριν από αυτό, τον Ιούνιο, πολλές υπηρεσίες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων του Outlook.com, του OneDrive και του Azure Portal, διαταράχθηκαν από επιθέσεις DDoS που ανέλαβε αργότερα ένας κακόβουλος παράγοντας γνωστός ως Anonymous Sudan, που πιστεύεται ότι έχει ρωσικούς δεσμούς.

Δείτε επίσης: Outlook prompts: Διορθώνονται για να ανοίξουν τα κλειστά παράθυρα

Οι εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook παρέχουν μια πληθώρα λειτουργιών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Καταρχάς, επιτρέπουν τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα ενιαίο σημείο, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν και να απαντούν σε μηνύματα από διάφορους λογαριασμούς.

Επιπλέον, οι εφαρμογές του Outlook παρέχουν εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης ημερολογίου, όπως η δυνατότητα να προγραμματίζουν συναντήσεις, να ρυθμίζουν υπενθυμίσεις και να προβάλλουν τον προγραμματισμό τους σε διάφορες προβολές.

Οι εφαρμογές του Outlook επιτρέπουν επίσης την αποτελεσματική οργάνωση των μηνυμάτων με τη χρήση φακέλων, ετικετών και φίλτρων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένους φακέλους και να εφαρμόσουν αυτόματα ετικέτες σε εισερχόμενα μηνύματα βάσει κανόνων που έχουν ορίσει.

Τέλος, οι εφαρμογές του Outlook περιλαμβάνουν εργαλεία συνεργασίας, όπως η δυνατότητα να μοιράζονται το ημερολόγιο ή τα μηνύματα με άλλους χρήστες, καθώς και η δυνατότητα να συνδέονται με άλλες εφαρμογές της Microsoft, όπως το OneDrive για την αποθήκευση αρχείων.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS