ΑρχικήUpdatesRufus Amazon: Ο νέος AI φίλος σας για τις αγορές σας!

Rufus Amazon: Ο νέος AI φίλος σας για τις αγορές σας!

Η Amazon ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία ενός νέου AI chatbot με το όνομα Rufus, που θα παρέχει πληροφορίες αγορών μέσα από μια συνομιλία.

Rufus Amazon

Πολλές μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες έχουν πρόσφατα κεντρίσει την προσοχή με τις επιχειρήσεις τους στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Από τη Google μέχρι τη Microsoft, φαίνεται ότι όλοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα της OpenAI με τη δημιουργία τους δικού τους chatbot. Τώρα, η Amazon ετοιμάζεται να ενταχθεί και αυτή στο παιχνίδι – σχεδιάζοντας να κυκλοφορήσει ένα chatbot βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη για πελάτες που επιθυμούν μια πιο διαδραστική εμπειρία αγορών.

Δείτε επίσης: FBI: Ξεκινά τη χρήση τoυ Rekognition της Amazon

Η Amazon ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζει ένα AI chatbot που ονομάζεται Rufus. Αυτό το chatbot έχει εκπαιδευτεί χρησιμοποιώντας τον κατάλογο προϊόντων της εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη για τους πελάτες. Αυτό σημαίνει, ότι τώρα θα μπορείτε να ζητήσετε από το Rufus προτάσεις για προϊόντα, συγκρίσεις αντικειμένων και να σας συστήσει ό,τι χρειάζεστε.

Εκτός από την εκπαίδευση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων της Amazon, το Rufus έχει ενσωματώσει αξιολογήσεις πελατών και ερωταπαντήσεις του κοινού για να βελτιώσει τις λειτουργίες του.

Παρότι η Microsoft έχει ήδη αναπτύξει το Copilot, ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει πληρωμένες λειτουργίες και υπηρεσίες, προσφέρει το Copilot περιορισμένα μέσω ενός προγράμματος συνδρομής με επιπλέον παροχές, όπως γρηγορότερη ανταπόκριση και ενσωμάτωση με τη σουίτα Microsoft 365. Επιπλέον, η Microsoft έχει κυκλοφορήσει εφαρμογές όπως το Bing Image Creator που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Διαβάστε ακόμη: Meta: Ενσωματώνει το AI chatbot της στο WhatsApp

Πιθανόν, η Amazon να εξετάζει τη χρέωση του μελλοντικού της chatbot, Rufus. Αν υπάρξει αυτή η χρέωση, το Rufus θα μπορεί να βοηθήσει τους αναποφάσιστους αγοραστές να ολοκληρώσουν τις αγορές τους, πιθανώς αυξάνοντας και τις πωλήσεις της Amazon.

Rufus Amazon

Επομένως, η είσοδος στον τομέα των chatbots αναμένεται να ενισχύσει την Amazon και τη Microsoft στις ανταγωνιστικές τους προσπάθειες να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS