ΑρχικήinetVision Pro: Οι χρήστες που ξέχασαν τον κωδικό πρόσβασης πρέπει να τον...

Vision Pro: Οι χρήστες που ξέχασαν τον κωδικό πρόσβασης πρέπει να τον επαναφέρουν στο κατάστημα

Φανταστείτε να αγοράζετε ένα νέο Apple Vision Pro headset, αξίας 3.500 δολαρίων, μόνο για να ανακαλύψετε ότι ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης. Αυτό το πολύ κοινό σενάριο – ποιος δεν έχει ξεχάσει έναν κωδικό πρόσβασης στη ζωή του; – έχει γίνει πραγματικότητα για ορισμένους χρήστες του Vision Pro τις τελευταίες ημέρες. Η απάντηση της Apple: Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορείτε να το επιδιορθώσετε στο σπίτι.

Δείτε επίσης: Vision Pro: Η εταιρεία Zoom παρουσιάζει την καινοτόμο εφαρμογή

Vision Pro

Σε επίσημα φόρουμ της Apple, αρκετοί κάτοχοι των ακουστικών Vision Pro ανέφεραν ότι έχουν μείνει κλειδωμένοι έξω από τα νέα τους ακουστικά, αφού εισήγαγαν πάρα πολλές φορές λανθασμένο κωδικό πρόσβασης – όχι το Apple ID, αλλά τον κωδικό για το άνοιγμα της συσκευής. Όταν επικοινώνησαν με την Υποστήριξη της Apple, οι κάτοχοι ανέφεραν ότι οι υπάλληλοι τους είπαν ότι η μοναδική διαδικασία που μπορούσαν να ακολουθήσουν ήταν να πάνε το προϊόν πίσω στο κατάστημα και να του επαναφέρουν τις ρυθμίσεις είτε εκείνη τη στιγμή είτε αποστέλλοντάς το μετά. Το πρόβλημα με τον κωδικό πρόσβασης αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Bloomberg.

Μόλις πήγαν στο κατάστημα της Apple, οι κάτοχοι συσκευών ανέφεραν ότι οι υπάλληλοι διόρθωσαν το πρόβλημα προσαρτώντας ένα Developer Strap – ένα πρόσθετο αξεσουάρ αξίας 300 δολαρίων – που παρέχει μια σύνδεση USB-C ανάμεσα στο Visiοn Prο και ένα Mac – στο ακουστικό και προχώρησαν να το διαγράψουν και να το επαναφέρουν. Το Vision Pro είναι αυτή τη στιγμή το μόνο προϊόν της Apple που δεν μπορεί να επαναφερθεί από τον χρήστη στο σπίτι.

Δείτε ακόμα: Apple: Περισσότερες από 600 εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί για το Vision Pro

Ο λόγος που απαιτείται το Developer Strap είναι ήδη προβληματικός, καθώς το αξεσουάρ είναι διαθέσιμο μόνο για τα άτομα που ανήκουν στο Apple Developer Program και όχι για τα απλά μέλη.

Οι χρήστες του New Vision Pro ήταν κατανοητά ενοχλημένοι από το γεγονός ότι, αφού πλήρωσαν τόσα πολλά χρήματα για τα ακουστικά της Apple, θα έπρεπε να τα επιστρέψουν στο κατάστημα μετά από λίγες μόνο ημέρες από την αγορά τους. Τα Visiοn Prο κυκλοφόρησαν επίσημα στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη Παρασκευή.

Επίσης, φαίνεται ότι το προσωπικό της Apple δεν ήταν προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

κωδικό πρόσβασης

Δείτε επίσης: Apple Vision Pro: Ποιες third-party εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί;

Ποιες είναι οι κυριότερες διαφορές του Apple Vision Pro headset σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα;

Το Apple Vision Pro headset διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα κατασκευής και τον μοναδικό σχεδιασμό του. Η Apple έχει επενδύσει σημαντικά στην αισθητική και την αντοχή του προϊόντος, κάτι που το διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές της.

Επιπλέον, το Apple Visiοn Prο headset προσφέρει έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό ακρίβειας και απόκρισης στις κινήσεις του χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας ανίχνευσης κινήσεων της Apple, η οποία είναι πιο προηγμένη από την πλειονότητα των ανταγωνιστικών προϊόντων.

Το Apple Vision Pro headset χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) της Apple, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ψηφιακά αντικείμενα και πληροφορίες στον πραγματικό κόσμο. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλα προϊόντα που προσφέρουν μόνο εικονική πραγματικότητα (VR).

Τέλος, το Apple Visiοn Prο headset προσφέρει μια εξαιρετικά εύχρηστη και έντυπη εμπειρία χρήστη. Η Apple είναι γνωστή για την επικέντρωσή της στην ευκολία χρήσης των προϊόντων της, και το Vision Pro headset δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το καθιστά πιο προσβάσιμο σε χρήστες που δεν είναι τεχνολογικά εξοικειωμένοι.

Πηγή: gizmodo

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS