ΑρχικήGamingΤο 'Elden Ring' Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Το ‘Elden Ring’ Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Elden Ring κινητά

Το Elden Ring της From Software θα είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με έκθεση του Reuters τη Δευτέρα. Ο κινέζικος τεχνολογικός γίγαντας Tencent αναφέρεται ότι απέκτησε τα δικαιώματα για την ανάπτυξη του παιχνιδιού για smartphones, το οποίο θα περιλαμβάνει αγορές εντός της εφαρμογής.

Οι μεταφορές παιχνιδιών AAA είναι τόσο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Η Demo Έκδοση του Final Fantasy VII Rebirth Κυκλοφορεί Στο PS5

Elden Ring κινητά

Το Elden Ring, νικητής του παιχνιδιού της χρονιάς 2022, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι AAA που θα μεταφερθεί σε τηλέφωνα. Η Tencent έχει επενδύσει μια σημαντική ποσότητα χρημάτων στον χώρο, μαζί με άλλους τίτλους όπως το Call of Duty: Mobile και το PUBG Mobile. Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα ποσοστό 16% στην From Software, οπότε αυτή η συμφωνία ήταν αναπόφευκτη.

Δείτε ακόμα: Η Sony βελτιώνει το DualSense Controller με νέο PS5 beta update

Elden Ring κινητά

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εύκολα για την Tencent, η οποία αντιμετωπίζει μια σκληρή μάχη στο χώρο των κινητών / δωρεάν παιχνιδιών έναντι προγραμματιστών όπως η miHoYo (Genshin Impact) και η NetEase (Egg Party). Η Tencent απέσυρε το Apex Legends για κινητά πέρσι, το οποίο ανέπτυξε σε συνεργασία με την EA.

Δείτε επίσης: Apex Legends Season 20: Ανάλυση των Skill Tree

Επίσης, έκλεισε ένα παιχνίδι βασισμένο στη σειρά Nier. Επιπλέον, τα τέλη χρησιμοποιούμενα από την Apple μπορούν να κυμαίνονται από 15% έως 20%, συν την προμήθεια του 30%.

Σύμφωνα με το Reuters, η Tencent σχεδιάζει να εισάγει αγορές εντός της εφαρμογής στη μεταφορά του Elden Ring “παρόμοια με” το Genshin Impact. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή αφού το Elden Ring επαινείται κυρίως για τη μαεστρία και την πυκνή εμπειρία ενός παίκτη που ενδέχεται να μη μεταφραστεί καλά στον κινητό χώρο.

Το Death Stranding, ένα άλλο κριτικά αποδεκτό, παιχνίδι με μοναδικούς παίκτες με ψευδο-πολλαπλούς μηχανισμούς, κυκλοφόρησε πρόσφατα στις συσκευές iOS με μεικτές κριτικές λόγω σημαντικών προβλημάτων απόδοσης.

Πηγή: mashable

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS