ΑρχικήinetΓνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο Tinder χάρη στο ChatGPT

Γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο Tinder χάρη στο ChatGPT

Ένας νέος, ο Aleksandr Zhadan, αξιοποίησε το ChatGPT για να βρει τη γυναίκα της ζωής του στο Tinder.

Σήμερα, πολλοί νέοι στρέφονται σε dating apps, όπως το Tinder, για να βρουν το άλλο τους μισό. Το ίδιο έκανε και ο Aleksandr Zhadan, ο οποίος μετά τον τελευταίο του χωρισμό το 2021, άρχισε να χρησιμοποιεί το Tinder, να επικοινωνεί με κοπέλες και να βγαίνει ραντεβού, τα οποία όμως δεν είχαν επιτυχία. Έτσι αποφάσισε να προγραμματίσει το ChatGPT της OpenAI (GPT-2), για να τον βοηθήσει! Το πρόγραμμά του συνομίλησε με 5.239 γυναίκες στο Tinder, προγραμματίζοντας του πάνω από 100 ραντεβού. Τελικά, κατάφερε να βρει τη γυναίκα της ζωής του, που θα γίνει και σύζυγός του.

Σε δήλωσή του, είπε ότι η εύρεση κοπέλας στην εφαρμογή ήταν δύσκολη και γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποίησε το ChatGPT. Το πρόγραμμα ακουγόταν σαν αυτόν, έμαθε τα ενδιαφέροντά του και μπορούσε ακόμη και να προγραμματίσει προσωπικά ραντεβού μέσω του Google Calendar. Ο Zhadan εκπαίδευσε το πρόγραμμά του να στέλνει likes σε γυναίκες που ταίριαζαν με τις προτιμήσεις του. Επίσης, έμαθε στο ChatGPT να αγνοεί στοιχεία σε φωτογραφίες και βιογραφίες γυναικών που δεν έβρισκε ελκυστικά.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Στην Αρχική Οθόνη των Nothing Phone

Tinder ChatGPT

Η πρώιμη έκδοση μπορούσε να στείλει μηνύματα και να πραγματοποιήσει μια συνομιλία, αλλά στην αρχή δεν ήταν τόσο επιτυχημένο. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα έκλεισε ραντεβού σε μια κοπέλα και υποσχέθηκε ότι ο Zhadan θα έφερνε σοκολάτα και λουλούδια. Όταν ο Zhadan έφτασε με άδεια χέρια, η κοπέλα δεν χάρηκε και πολύ. Σταδιακά ενημέρωσε το project του καθώς η OpenAI κυκλοφόρησε τα GPT-3, 3.5 και 4, και σιγά-σιγά το πρόγραμμα έγινε πιο αποτελεσματικό.

Πώς ο Zhadan βρήκε τελικά τη γυναίκα της ζωής του;

Το ChatGPT κατέληξε από τις 5.000 επιλογές σε μία γυναίκα, την Karina Vyalshakaeva. Το ChatGPT έκανε match με την κοπέλα τον Δεκέμβριο του 2022 και η Vyalshakaeva μιλούσε μαζί του για τους πρώτους μήνες της σχέσης.

Μετά από μερικά προσωπικά ραντεβού με τη Vyalshakaeva, ο Zhadan έδωσε εντολή στο ChatGPT να σταματήσει τις επικοινωνίες με άλλες γυναίκες στο Tinder, ενώ ο ίδιος άρχισε να μιλά μαζί της και στην εφαρμογή. Η σχέση έγινε πραγματική και το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει λίγο μετά, το 2023.

Το πρόγραμμα είχε ήδη κατανοήσει όλες τις προτιμήσεις και τις αδυναμίες του Zhadan για ραντεβού, επομένως ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για να τον κάνει καλύτερο σύντροφο.

Κάποια στιγμή, το project μου έγραψε μια σύσταση ότι ίσως ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στην Karina“, είπε ο Zhadan.

Δείτε επίσης: Ιταλία: Κατηγορεί την OpenAI και το ChatGPT για παραβίαση του GDPR

Η Karina είχε πει ότι ήθελε να πάει σε έναν γάμο, αλλά το ChatGPT σκέφτηκε ότι θα προτιμούσε να παρευρεθεί στον δικό της“, είπε. “Άκουσα τη συμβουλή του και μου είπε ναι“.

Aleksandr Zhadan Karina Vyalshakaeva
Γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο Tinder χάρη στο ChatGPT

Η Vyalshakaeva έμαθε, μερικούς μήνες μετά, ότι στην αρχή της σχέσης μιλούσε με το ChatGPT και όχι με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν θύμωσε, αλλά σοκαρίστηκε. Λέει ότι οι αρχικές συζητήσεις στο Tinder αφορούν κυρίως τα ενδιαφέροντα, τις ελπίδες και ίσως τις φιλοσοφίες ενός πιθανού συντρόφου. Το chatbot του μελλοντικού συζύγου της τα κατάφερε πολύ καλά στην επικοινωνία τόσο νωρίς.

Ο Zhadan δεν προσφέρει αυτό το προϊόν σε άλλους αυτήν τη στιγμή, κυρίως επειδή είναι πολύ ακριβό στη λειτουργία του—ξόδεψε χιλιάδες σε αυτό το πρόγραμμα και πάρα πολύ χρόνο για να το εξατομικεύσει. Ωστόσο, η αρραβωνιαστικιά του λέει ότι οι AI βοηθοί γνωριμιών θα μπορούσαν να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για άλλους, αρκεί οι άνθρωποι να είναι ειλικρινείς.

Ο νεαρός χρησιμοποίησε το ChatGPT για να επικοινωνήσει με περισσότερες γυναίκες από όσες θα μπορούσε μόνος του. Η AI τεχνολογία του επέτρεψε να γνωρίσει περισσότερα άτομα και να καταλήξει στη μία και μοναδική.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Διαρρέει κωδικούς πρόσβασης από ιδιωτικές συνομιλίες

Η χρήση του ChatGPT του επέτρεψε επίσης να επικεντρωθεί στην ποιότητα των συνομιλιών του, αφού η τεχνολογία ανέλαβε τη δύσκολη εργασία, αλλά πάντα με βάση τα ενδιαφέροντά του και τις πεποιθήσεις του. Αυτό τον έκανε να επανεξετάσει τον τρόπο που προσεγγίζει τις συνομιλίες στο online dating.

Αυτά δείχνουν ότι η χρήση του ChatGPT μπορεί να κάνει κάποιον να αναγνωρίσει την αξία της τεχνολογίας στην προσωπική ζωή. Αντί να βλέπει το online dating ως μια διαδικασία, μπορεί να το δει ως ένα εργαλείο για να βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεών του. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και βλέπουμε ότι αυτή εισχωρεί σε κάθε τομέα της ζωής μας, ακόμα και στις σχέσεις μας. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα το δείξει ο χρόνος.

Πηγή: gizmodo.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS