ΑρχικήinetΟ Joe Biden τρολάρει τις συνωμοσίες ότι το Super Bowl ήταν στημένο

Ο Joe Biden τρολάρει τις συνωμοσίες ότι το Super Bowl ήταν στημένο

Τις προηγούμενες εβδομάδες, συνωμοσιολόγοι της δεξιάς παράταξης είπαν ότι ο Joe Biden είχε ένα σχέδιο για να στήσει το Super Bowl για χάρη της της Taylor Swift!

Δείτε επίσης: Facebook: Επιτρέπει παραλλαγή βίντεο που απεικονίζει τον Biden ως παιδεραστή
Joe Biden Super Bowl

Ο Πρόεδρος Joe Biden απευθύνει ένα μήνυμα προς τους συνωμοσιολόγους της δεξιάς που ήταν πεπεισμένοι ότι εκείνος χειραγωγούσε το Super Bowl προς όφελος του αγοριού της Taylor Swift.

Λίγο μετά τη λήξη του Super Bowl την Κυριακή, ο Biden τρόλαρε εκείνους που τον κατηγορούσαν, καθώς και τους Δημοκρατικούς. Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, ο Biden έστησε τη νίκη των Kansas City Chiefs, όπου ο φίλος της Swift, Travis Kelce, παίζει ως tight end, σαν αντάλλαγμα για την υποστήριξή της.

Το άρθρο βασίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η εκλογική εκστρατεία του Biden στο TikTok, όπου ο πρόεδρος ρωτάτε ευθέως αν “σχεδιάζει να στήσει το αγώνα, έτσι ώστε οι Chiefs να κερδίσουν στο Super Bowl“.

Στις 29 Ιανουαρίου, ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία Vivek Ramaswamy είπε στον Jack Posobiec, ο οποίος προώθησε τη θεωρία συνωμοσίας Pizzagate το 2016, ότι αναρωτιόταν “ποια ομάδα θα κερδίσει το Super Bowl τον επόμενο μήνα“.

Δείτε ακόμα: Ο χάκερ Joseph James O’Connor ομολόγησε ότι παραβίασε Twitter accounts διασήμων

Ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας για το Super Bowl που είναι στημένο δεν είναι καινούργιες, η έντονη εστίαση στη Swift φαίνεται να είναι μια εκδήλωση του θυμού που έχει προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό στους συντηρητικούς τους τελευταίους μήνες, για το ότι είναι μια πλούσια και ισχυρή γυναίκα – κάτι που ήταν εδώ και χρόνια – που πηγαίνει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της.

Taylor Swift

Την Κυριακή, ο πρώην πρόεδρος Donald Trump πήρε την ευθύνη για την οικονομική επιτυχία της Swift, δηλώνοντας ότι αυτός υπέγραψε τη νομοθεσία που αναμορφώνει τα πνευματικά δικαιώματα με στόχο την παροχή περισσότερων αποδόσεων από το streaming στους καλλιτέχνες και τους συνθέτες.

Η Swift δεν έχει ανακοινώσει ποιον θα υποστηρίξει στις προεδρικές εκλογές φέτος – ούτε καν αν θα αποκαλύψει δημόσια την επιλογή της – αλλά η υποστήριξη του Biden είναι μια πιθανότητα. Η pop star υποστήριξε τον Biden το 2020, αναρτώντας μια selfie με ειδικά φτιαγμένα μπισκότα Biden-Harris, και έχει προηγουμένως κριτικάρει τον Trump για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.

Δείτε επίσης: Super Bowl Rihanna: H τραγουδίστρια έριξε το Twitter

Πώς έχει εξελιχθεί το Super Bowl μέσα στα χρόνια;

Καθώς πέρναγαν τα χρόνια, το Super Bowl έγινε πολύ περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο γεγονός πολιτισμού, με την ημέρα του Super Bowl να θεωρείται ανεπίσημη εθνική αργία. Οι εκδηλώσεις που περιβάλλουν το παιχνίδι, όπως η εμφάνιση του ημιχρόνου και οι διαφημίσεις, έχουν γίνει τόσο σημαντικές όσο το ίδιο το παιχνίδι.

Το Super Bowl έχει επίσης εξελιχθεί σε έναν τεράστιο οικονομικό φαινόμενο. Οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι από τις πιο ακριβές στον κόσμο, με τις εταιρείες να πληρώνουν εκατομμύρια για λίγα δευτερόλεπτα προβολής. Επιπλέον, η οικονομία της πόλης που φιλοξενεί το Super Bowl βλέπει συχνά μια σημαντική αύξηση από την εισροή των θεατών.

Τέλος, το Super Bowl έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο γεγονός. Αν και το ποδόσφαιρο είναι κυρίως αμερικανικό άθλημα, το Super Bowl παρακολουθείται από εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, κάνοντας το ένα από τα πιο παρακολουθούμενα αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο.

Πηγή: gizmodo

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS