ΑρχικήBusinessSoftBank: Ιστορική άνοδος στις μετοχές της

SoftBank: Ιστορική άνοδος στις μετοχές της

Η SoftBank Group Corp. βίωσε μια τριήμερη άνοδο, με τις μετοχές της να φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο δεκαετιών. Η άνοδος αυτή οφείλεται κυρίως στην εντυπωσιακή απόδοση της Arm Holdings Plc, μιας εταιρείας, στην οποία η SoftBank έχει λάβει σημαντική συμμετοχή.

softbank μετοχές

Ο δείκτης σχετικής ισχύος 14 ημερών για την SoftBank ανήλθε στο 88 την Τρίτη, υπερβαίνοντας το επίπεδο του 70 που υποδεικνύει σε ορισμένους επενδυτές υπερβολικά κέρδη σε ένα περιουσιακό στοιχείο. Ο RSI έχει φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο από τις 9 Ιουλίου 2003, ημερομηνία που ακολούθησε από διήμερη πτώση άνω του 20% στην τιμή της μετοχής.

Διαβάστε ακόμη: Lotus: Σε ευνοϊκή θέση για να καταχωρήσει τις μετοχές της

Ο Όμιλος SoftBank κατέχει περίπου το 90% της εταιρείας Arm, η οποία έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε αξία σχετικά με την προηγούμενη εβδομάδα, τότε που ο σχεδιαστής chip ανακοίνωσε το πώς θα επωφεληθεί από την έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Η ανακοίνωση αυτή πιθανότατα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των επενδυτών και οδήγησε σε περαιτέρω αύξηση της αξίας της εταιρείας.

softbank μετοχές

Η συνεχιζόμενη καινοτομία και ανάπτυξη σε αυτό τον τομέα μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά και να διασφαλίσει τη σταθερή αύξηση της αξίας της στο μέλλον.

Πηγή: bnnbloomberg

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS