ΑρχικήGamingqomp2: Ο διάδοχος του Pong θα προκαλέσει την ευφυΐα σας

qomp2: Ο διάδοχος του Pong θα προκαλέσει την ευφυΐα σας

Το κλασικό παιχνίδι Pong της Atari είναι το πλέον θεμελιώδες παιχνίδι πολλαπλών παικτών, μετατρέποντας τον ανταγωνισμό σε ένα παιχνίδι ψηφιακής “σύλληψης”. Και όμως, η εταιρεία ανάπτυξης Graphite Lab ανατρέπει την ιδέα του Pong με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της: το qomp2.

Δείτε επίσης: Αντιδράσεις στο Subnautica 2: Multiplayer ή Singleplayer?

qomp2 Pong

Ο ασυνήθιστος τίτλος είναι μία συνέχεια του κρυμμένου διαμαντιού του 2021 qomp, όπου οι παίκτες ανέλαβαν τον έλεγχο μίας μπάλας Pong που προσπαθούσε να ξεφύγει από την μονότονη ζωή της. Ένα σύστημα ελέγχου με ένα κουμπί επέτρεπε στους παίκτες να αλλάζουν την κατεύθυνση που αναπηδούσε η μπάλα. Αυτό δημιούργησε ένα μοναδικό παιχνίδι, όπου οι παίκτες προσπάθησαν απλώς να κατευθύνουν τον στρογγυλό τους φίλο μέσα από λαβύρινθους γεμάτους εμπόδια. Ήταν σύντομο, μινιμαλιστικό και κομψό με τον ευφυή σχεδιασμό του.

Το qomp2, ως ο νέος διάδοχος του Pong, δεν αλλάζει πολύ την ιδεά εκτός από το ότι προσθέτει ένα δεύτερο κουμπί, το οποίο επιτρέπει να φορτίσετε ενέργεια και να την απελευθερώσετε για μια ώθηση της ταχύτητας.

Δείτε ακόμα: Νέο Game+ και Νέες Στολές στο Marvel’s Spider-Man 2 τον Επόμενο Μήνα

Ίσως το μεγαλύτερο πράγμα που φέρνει στο τραπέζι είναι η μεγάλη δυσκολία. Η Graphite Lab αυξάνει τα εμπόδια αυτή τη φορά, φέρνοντας μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Το κάθε επίπεδο έχει διαφορετικά εμπόδια. Μία λευκή ουρά ξεκινά να ακολουθεί το μπαλάκι κι αν το χτυπήσει, χάνει. Σε μια άλλη φάση εισάγεται το νερό, το οποίο αλλάζει εντελώς τη φυσική του παιχνιδιού.

Μερικά από τα επίπεδα αυτά παρουσιάζουν υπερβολική δυσκολία, κάτι που μπορεί να είναι ελαφρώς εκνευριστικό. Μερικά επίπεδα μπορεί πραγματικά να δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Δείτε επίσης: Το Overwatch 2 αποκαλύπτει το Mythic skin της Moira για την Ένατη Σεζόν

Ευτυχώς, το qomp2 διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ορισμένα μεταγρενέστερα επίπεδα – αν και ορισμένα από αυτά τα εργαλεία, τελικά απλοποιούν κάποιες προκλήσεις στα παζλ.

Πηγή:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS