ΑρχικήinetΗ KEF παρουσιάζει τα νέα ηχεία KC92 και subwoofers Kube MIE

Η KEF παρουσιάζει τα νέα ηχεία KC92 και subwoofers Kube MIE

Η βρετανική εταιρεία ηχείων υψηλής ποιότητας KEF, ανακοίνωσε σήμερα ότι μια σειρά νέων subwoofers εντάσσεται στη λίστα των ηχείων της. Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν το KC92 με ισχύ 1.000 watt και μια σειρά από τέσσερα νέα subwoofers της σειράς Kube MIE, που προσφέρουν ένταση σε διαφορετικά μεγέθη και τιμές.

Δείτε επίσης: Apple: Μην τοποθετείτε το βρεγμένο σας iPhone μέσα σε ρύζι
subwoofers Kube MIE

Όλα τα νέα subwoofers Kube MIE της KEF διαθέτουν τον αλγόριθμο επεξεργασίας ψηφιακού σήματος Music Integrity Engine (MIE) της εταιρείας, μιας προστατευόμενης τεχνολογίας που εξασφαλίζει ότι όλα τα στοιχεία σε κάθε subwoofer λειτουργούν “σε τέλεια αρμονία”. Η MIE μπορεί να βρεθεί σε αρκετά από τα ηχεία και τα subwoofers της KEF, αλλά στα δεύτερα, η τεχνολογία τροφοδοτεί κάτι που η KEF αποκαλεί iBX (Έξυπνη Επέκταση Μπάσου), η οποία αναλύει το εισερχόμενο σήμα ώστε να μπορεί να αναπαράγει έντονα και να “παρέχει βαθύτερα μπάσα και μεγαλύτερη δυναμική,” όπως αναφέρει η εταιρεία.

Ηχεία KC92 της KEF

Το KC92 διαθέτει διπλούς οδηγούς 9 ιντσών που τοποθετούνται πίσω σε μια “διάταξη αντιστάθμισης δύναμης” που μειώνει τις δονήσεις του κιβωτίου για βελτίωση της ακρίβειας και των λεπτομερειών. Χαρακτηριστικό του είναι επίσης το patent-pending P-Flex Surround της KEF, ένα υλικό με πλισέ, εμπνευσμένο από την ιαπωνική τέχνη origami, που περιβάλλει τον οδηγό και του επιτρέπει να αντισταθεί στην πίεση του αέρα στο κάσωμα, ώστε να μπορεί να κινείται με ακρίβεια σύμφωνα με το ηχητικό σήμα.

Όσον αφορά τη δύναμη, το KEF KC92 είναι ένα τέρας, προσφέροντας 1.000 watt ενίσχυσης Class D (500 watt ανά ενισχυτή για κάθε μεγάφωνο) και συχνότητες τόσο χαμηλές όσο 11Hz. Το KC92 διαθέτει τόσο εισόδους γραμμής όσο και εισόδους ηχείου για εύκολη σύνδεση με μια μεγάλη ποικιλία ενισχυτών. Και καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο περίπλοκο μπορεί να είναι το setup και η τοποθέτηση ενός subwoofer, το KC92 διαθέτει πέντε επιλογές για τοποθέτηση στον χώρο, που περιλαμβάνουν ελεύθερο χώρο, δίπλα στον τοίχο, σε ένα γωνιακό σημείο, εντός ενός ντουλαπιού ή χρησιμοποιώντας την ειδική λειτουργία διαμερίσματος.

Το KC92 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό γυαλιστερό και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και θα πωλείται με τιμή $2,000.

Δείτε ακόμα: Η Sony δεν πέτυχε το στόχο πωλήσεων που είχε θέσει για το PS5

Τα νέα subwoofers Kube MIE της KEF

Η νέα σειρά subwoofers Kube MIE της KEF προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για τους καταναλωτές με βάση τις ανάγκες τους, το μέγεθος του δωματίου και τον προϋπολογισμό τους. Περιλαμβάνει τα μοντέλα Kube 8 MIE, Kube 10 MIE, Kube 12 MIE και Kube 15 MIE, με κάθε ένα να αντλεί το όνομά του από το μέγεθος του οδηγού του ηχείου σε ίντσες. Οι διαστάσεις των καμπίνων της σειράς Kube κυμαίνονται από 11,5 ίντσες μήκος, 11,5 ίντσες πλάτος και 12,2 ίντσες ύψος για το Kube 8 έως 20,4 ίντσες μήκος, 19,7 ίντσες πλάτος και 20,3 ίντσες ύψος για το Kube 15.

Τα subwoofers Kube MIE διαθέτουν έναν ενισχυτή ισχύος Class D 300 watt που όπως δηλώνει η KEF “παράγει μια εντύπωση άμεσης δύναμης μέσα στο χώρο, με αποτέλεσμα μια αισθητική, συμπιεσμένη και ισχυρή εμπειρία μπάσων” η οποία είναι αρκετά δυναμική για να αντιμετωπίσει τα πάντα, από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι παιχνίδια και μουσική.

Ξανά, χάρη στη Μηχανή Μουσικής Ακεραιότητας της KEF, κάθε subwoofer Kube μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο με βάση τη θέση του, προσφέροντας τρεις επιλογές – κοντά σε έναν τοίχο, σε ένα γωνιακό σημείο ή μέσα σε ένα ντουλάπι. Τα subwoofers Kube MIE είναι διαθέσιμα μόνο σε μαύρο χρώμα.

Οι τιμές του Kube MIE είναι οι εξής: Kube 15 MIE, $1,400; Kube 12 MIE, $1,000; Kube 10 MIE, $800, Kube 8 MIE, $600.

Τα μοντέλα KC92 και Kube θα διατίθενται για προπαραγγελία στα μέλη του myKEF από τις 20 Φεβρουαρίου, με τις παραγγελίες να ανοίγουν για το κοινό στις 27 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Chat with RTX: Το νέο chatbot της NVIDIA λειτουργεί τοπικά στον υπολογιστή

KEF subwoofers
Πώς βελτιώνουν την εμπειρία ήχου τα subwoofers;

Τα subwoofers, όπως τα Kube MIE, βελτιώνουν την εμπειρία ήχου παρέχοντας βαθύτερες και πιο πλούσιες συχνότητες μπάσου που δεν μπορούν να παράγουν τα τυπικά ηχεία. Αυτό επιτρέπει την αναπαραγωγή των ήχων όπως προορίζονται από τους δημιουργούς τους, δημιουργώντας μια πιο ζωντανή και ρεαλιστική εμπειρία ήχου. Επιπλέον, τα subwoofers μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία ήχου σε έναν χώρο με την ικανότητά τους να διανέμουν τον ήχο ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο. Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος θα ακούγεται ομοιόμορφα σε οποιοδήποτε μέρος του χώρου βρίσκεστε, παρέχοντας μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου. Τέλος, τα subwoofers μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία ήχου με την παροχή της αίσθησης του ήχου, και όχι μόνο της ακοής του. Τα χαμηλά μπάσα που παράγονται από τα subwoofers μπορούν να φαίνονται φυσικά, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην εμπειρία ήχου.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS