ΑρχικήUpdatesApple Sports: Νέο app για την παρακολούθηση αθλητικών σκορ

Apple Sports: Νέο app για την παρακολούθηση αθλητικών σκορ

Η Apple κυκλοφόρησε το Apple Sports, μια νέα εφαρμογή για iPhone που επιτρέπει την παρακολούθηση αθλητικών αποτελεσμάτων (σκορ).

Apple Sports αθλητικά αποτελέσματα σκορ

Η νέα δωρεάν εφαρμογή δείχνει αθλητικά αποτελέσματα από όλες τις μεγάλες ομάδες και πρωταθλήματα. Οι χρήστες στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να την κατεβάσουν ήδη.

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών της Apple, Eddy Cue, είπε ότι η εταιρεία σχεδίασε την εφαρμογή με γνώμονα την ταχύτητα και την απλότητα, ώστε να μπορούν οι χρήστες να ρίχνουν μια γρήγορη ματιά στα σκορ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε επίσης: Apple Music: Δοκιμάζει την εισαγωγή τραγουδιών από άλλες υπηρεσίες

Θέλετε τα σκορ σε πραγματικό χρόνο. Θέλετε να τα βρίσκετε εύκολα. Τίποτα να μην σας εμποδίζει. Και αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός της εφαρμογής“, είπε ο Cue την περασμένη εβδομάδα για τη νέα εφαρμογή Apple Sports.

Η Apple ασχολείται με το αθλητικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια αγοράζοντας δικαιώματα και μεταδίδοντας παιχνίδια Major League Baseball και Major League Soccer, προσθέτοντας επιπλέον αθλητική δημοσιογραφία στην εφαρμογή News και προβάλλοντας αθλητικά ντοκιμαντέρ για διάφορες ομάδες στο Apple TV+.

Πέρυσι, η εταιρεία είχε διεκδικήσει και τα δικαιώματα για αγώνες του National Football League, αλλά ηττήθηκε από το YouTube. Ωστόσο, θέλει να συμμετάσχει στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα για το National Basketball Association.

Τώρα, όμως, η εταιρεία επεκτείνεται ακόμα περισσότερο στον αθλητικό κλάδο με τη νέα εφαρμογή Apple Sports. Το app δεν θα είναι προεγκατεστημένο στα iPhone, αλλά υπάρχει στενό integration με τα άλλα Services apps της Apple, όπως την εφαρμογή TV και την εφαρμογή News.

Έτσι, το app θα μάθει άμεσα για τις προτιμήσεις του χρήστη σχετικά με ομάδες, αθλήματα και πρωταθλήματα, οπότε όταν ανοίξει για πρώτη φορά η εφαρμογή Sports, οι χρήστες θα μπορούν να δουν σκορ από τις αγαπημένες τους ομάδες.

Οι ειδοποιήσεις και τα live activities συνδέονται, επίσης, με τις εφαρμογές Apple News και Apple TV, και θα μπορούν να εμφανίζουν ειδοποιήσεις για ώρες έναρξης παιχνιδιού ή για ένα παιχνίδι για το οποίο ενδιαφέρεται ο χρήστης.

Δείτε επίσης: Viral video: Άνδρας διέσχισε δρόμο φορώντας Apple Vision Pro

Οι περισσότερες σελίδες παιχνιδιών θα περιλαμβάνουν πληροφορίες για συγκεκριμένα αθλήματα, όπως ποιος σκόραρε, ποιοι παίκτες βρίσκονται στο γήπεδο κλπ. Οι σελίδες θα περιλαμβάνουν επίσης αποδόσεις ζωντανών στοιχημάτων, αλλά οι χρήστες μπορούν να τις απενεργοποιήσουν στις ρυθμίσεις.

Θα υπάρχει, επίσης, και ένα κουμπί Apple TV, ώστε ο χρήστης να μπορεί να πατήσει και να δει ζωντανά έναν αγώνα. Λειτουργεί για αθλήματα που μεταδίδει η Apple, καθώς και παιχνίδια σε streaming υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με την εφαρμογή Apple TV.

Μέσα στο Apple Sports, μπορείτε να παρακολουθήσετε ομάδες από τα ακόλουθα πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή:

  • MLS
  • NBA
  • NCAA basketball (men’s and women’s)
  • NHL
  • Bundesliga
  • LaLiga
  • Liga MX
  • Ligue 1
  • Premier League
  • Serie A

Επιπλέον, η υποστήριξη για τα MLB, NFL, NCAAF, NWSL και WNBA θα φτάσει εγκαίρως για τις επόμενες σεζόν τους.

Δείτε επίσης: Smartphones: Η Apple ξεπέρασε τη Samsung στην Ευρώπη

Η νέα εφαρμογή Apple Sports για την παρακολούθηση των αθλητικών αποτελεσμάτων θα επιτρέψει στην εταιρεία να ενταχθεί περισσότερο στην αθλητική κοινότητα. Με την παροχή αυτής της υπηρεσίας, η Apple επεκτείνει την παρουσία της στον τομέα, αυξάνοντας την ευρύτητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Επιπλέον, η εφαρμογή αυτή θα μπορούσε να αυξήσει το engagement των χρηστών. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για τα αθλητικά θα έχουν έναν παραπάνω λόγο να χρησιμοποιούν τις συσκευές της Apple και τις υπηρεσίες της, αυξάνοντας την πιθανότητα να παραμείνουν πιστοί στην εταιρεία.

Τέλος, η εφαρμογή αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει μια πλατφόρμα για την Apple να προωθήσει και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Με την ενσωμάτωση των διαφημίσεων ή των συνδέσμων στην εφαρμογή, η Apple θα μπορούσε να προωθήσει τα άλλα προϊόντα της σε ένα πιο στοχευμένο κοινό.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS