ΑρχικήGamingΒελτίωση της Ασφάλειας στο Helldivers 2: Αντιμετώπιση των Απατεώνων

Βελτίωση της Ασφάλειας στο Helldivers 2: Αντιμετώπιση των Απατεώνων

Στον πόλεμο του Helldivers 2, οι απατεώνες και οι προδότες ξεπερνούν τα όρια, δημιουργώντας χάος και αναταράσσοντας την ισορροπία της μάχης

Στον πόλεμο του Helldivers 2, οι απατεώνες και οι προδότες ξεπερνούν τα όρια, δημιουργώντας χάος και αναταράσσοντας την ισορροπία της μάχης

Με την αρχική μάχη για τη διατήρηση των διακομιστών online φαίνεται να έχει τελειώσει, οι προγραμματιστές της Arrowhead Game Studios πρέπει τώρα να επικεντρωθούν σε μια νέα και κακόβουλη απειλή που επιδιώκει να υπονομεύσει την προσπάθεια πολέμου στο διάστημα – από μέσα. Μιλάμε, φυσικά, για τους αναπόφευκτους απατεώνες του Helldivers 2, οι οποίοι κατά κάποιον τρόπο κατάφεραν να βρουν εντελώς νέους τρόπους να είναι ενοχλητικοί, ένα εκπληκτικό επίτευγμα σε ένα παιχνίδι που ανοικτά αγκαλιάζει το φιλικό πυρ.

Δείτε επίσης: Helldivers 2: Αποστολές, Επιχειρήσεις και Ανάκτηση Πλανητών

Η πρόοδος στο Helldivers 2 είναι μια αργή υπόθεση, μερικώς αποκλεισμένη από δείγματα που πρέπει να συλλεγούν και να εξάγονται επιτυχώς από αποστολές επί δεκάδες ώρες. Αλλά οι απατεώνες, χρησιμοποιώντας εκμεταλλεύσεις, μπορούν να συλλέξουν δεκάδες, ή ακόμα και εκατοντάδες, δείγματα σε κάθε αποστολή. Χειρότερα, τα δείγματα μοιράζονται σε ολόκληρη την ομάδα, έτσι ακόμα και οι πραγματικοί και πατριωτικοί στρατιώτες του Super Earth εμπλέκονται, μερικοί ακόμα ζητώντας ηρωικά από την Arrowhead να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τις δίκαιες ανταμοιβές τους με αξιοπρέπεια (κάτι που ο προγραμματιστής μπορεί να κάνει κατόπιν αιτήματος).

Άλλοι αντιδημοκρατικοί παίκτες χρησιμοποιούν χάκερ για να έχουν άπειρα πυρομαχικά, να αυξήσουν την ταχύτητα κίνησης ή ακόμα και να ενεργοποιήσουν τη “θεϊκή λειτουργία” για να αποκτήσουν αντοχή. Θα αναφέρουμε στον πλησιέστερο Αξιωματικό Δημοκρατίας για άμεση τιμωρία για αυτό το επόμενο εγκλημα σκέψης, αλλά υποψιαζόμαστε ότι οι υπεύθυνοι παίζουν κυρίως σε υπολογιστές, λόγω της μεγαλύτερης κατανόησής τους για μηχανικά θέματα. Τέτοιο είναι το διπλό λεπίδι που είναι ο συνδυασμός των πλατφορμών παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα: Σύνοψη Ιστορίας Helldivers 2 και Δωρεάν Ενημερώσεις

Γιατί, μου λέτε; Γιατί κάποιος θα ήθελε να απατήσει σε ένα παιχνίδι μόνο για συνεργασία, στο οποίο η νίκη ενάντια σε τεράστιες πιθανότητες είναι ολόκληρο το νόημα; Ρωτήστε τους Αυτομάτους, στρατιώτη· φαίνεται σαν το είδος των πραγμάτων που αυτά τα αναισθητά, μηχανικά τέρατα θα απόλαμβαναν.

Πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS