ΑρχικήYoutubeΤο ηλεκτρικό UNI-ONE της Honda συνδυάζει VR και κινητικότητα

Το ηλεκτρικό UNI-ONE της Honda συνδυάζει VR και κινητικότητα

Η Honda θέλει να βοηθήσει τα άτομα με κινητικά προβλήματα, με το νέο της ηλεκτρικό UNI-ONE, μια πρωτοποριακή εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας (XR)!

Δείτε επίσης: Prelude: Το νέο ηλεκτρικό δίπορτο coupe της Honda

Το ηλεκτρικό UNI-ONE της Honda έρχεται στα εμπορικά κέντρα

Η Honda θα αποκαλύψει επίσημα το UNI-ONE στο South by Southwest (SXSW), ξεκινώντας από τις 8 Μαρτίου. Η εταιρεία το αποκαλεί “πρωτοποριακής φύσης” επεκτεινόμενη πραγματικότητα (XR), συγχωνεύοντας την κινητικότητα με την εικονική πραγματικότητα (VR).

UNI-ONE Honda

Η νέα εμπειρία που προσφέρει η Honda, συνδυάζει ψηφιακά περιβάλλοντα με πραγματικές εμπειρίες χρησιμοποιώντας το ηλεκτρικό UNI-ONE.

Το UNI-ONE της Honda είναι μια συσκευή προσωπικής μετακίνησης χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας. Με την τεχνολογία αυτο-ισορροπίας και αισθητήρες, μπορείτε να κινείστε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση απλά κινώντας ελαφρά το σώμα σας.

Το ηλεκτρικό προσωπικό όχημα διαθέτει ένα κάθισμα που μπορεί να χαμηλώσει ή να ανέβει. Στην υψηλότερη ρύθμιση, μπορείτε να καθίσετε στο ίδιο επίπεδο με κάποιον που στέκεται όρθιος. Οι χαμηλότερες ρυθμίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απλή μετακίνηση.

Δείτε ακόμα: Motocompacto: Το νέο ιδιαίτερο e-scooter της Honda

Το ηλεκτρικό UNI-ONE αποτελεί μια εξέλιξη της συσκευής UNI-CUB β της Honda. Η συσκευή διαθέτει δύο συστήματα οδήγησης Honda Omni Traction (HOT), ένα σε κάθε πλευρά, επιτρέποντάς σας να κινείστε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Η Honda αναφέρει ότι το UNI-ONE μπορεί να προβλέψει την κίνηση που επιθυμείτε να κάνετε βάσει της στάσης σας. Η συσκευή περιλαμβάνει μια λειτουργία σταθεροποίησης ώστε να μην πηγαίνετε πολύ γρήγορα (ή πολύ αργά).

Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές για το UNI-ONE σε εμπορικά κέντρα και πάρκα στην Ιαπωνία. Επιπλέον, η Honda σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τη συσκευή με επαυξημένη πραγματικότητα στο Suzuka Circuit Park.

Η Honda δηλώνει ότι εργάζεται για την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ. Η εταιρεία βλέπει την τεχνολογία να εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων θεματικών πάρκων, κέντρων ψυχαγωγίας, εμπορικών κέντρων και άλλων εμπορικών χώρων.

Η Honda οραματίζεται το UNI-ONE ως μια νέα επιλογή ψυχαγωγίας με παιχνίδια XR όπως οι αγώνες αυτοκινήτων, όπου οι παίκτες αγωνίζονται σε συγκεκριμένους δρόμους.

Δείτε επίσης: Honda: Εργοστάσιο ηλεκτρικών οχημάτων αξίας 14 δισεκατομμυρίων

Με τη δύναμη μίας μπαταρίας λιθίου, η συσκευή μπορεί να ταξιδέψει μέχρι πέντε μίλια. Ωστόσο, μια αντικαταστάσιμη μπαταρία ανοίγει τη δυνατότητα για μια επιλογή “ανταλλαγής”.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS