ΑρχικήUpdatesYoutube Create: Το Εργαλείο Δημιουργίας Βίντεο Επεκτείνεται

Youtube Create: Το Εργαλείο Δημιουργίας Βίντεο Επεκτείνεται

Το Youtube Create, η δωρεάν εφαρμογή για τα smartphone της Google που προορίζεται για δημιουργούς στο YouTube, βοηθώντας τους να παράγουν τόσο Shorts όσο και μεγαλύτερα βίντεο, διευρύνεται σε ένα ευρύτερο φάσμα αγορών μετά την έναρξη του πειραματικού σταδίου το περασμένο φθινόπωρο.

Δείτε ακόμα: Το YouTube Shorts προσθέτει τη δυνατότητα remix μουσικών βίντεο

Η εφαρμογή ήταν αρχικά διαθέσιμη σε συσκευές Android στις ΗΠΑ. Με αυτή την κίνηση, το Create θα προσφερθεί τώρα σε συνολικά 21 χώρες.

Η ιδέα πίσω από το Create είναι να προσφέρει στους δημιουργούς βίντεο ένα σύνολο δωρεάν εργαλείων που είναι εύκολα στη χρήση για να φτιάξουν βίντεο εν κινήσει. Ανακοινώθηκε στο Create event του YouTube τον περασμένο Σεπτέμβριο, το εργαλείο που στοχεύει στο να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας βίντεο και της χρήσης δημιουργικών εργαλείων, όπως αυτοκόλλητα, GIF και εφέ.

Δείτε ακόμα: Το YouTube Shorts “χτυπά” το TikTok με το νέο χαρακτηριστικό livestream

Η εφαρμογή επίσης απευθύνεται στο TikTok, των ενσωματωμένων δημιουργικών εργαλείων και των φίλτρων AR και AI του οποίου το καθιστούν μια δημοφιλή επιλογή για όσους θέλουν να πειραματιστούν με το βίντεο αλλά ενδέχεται να μην έχουν γνώσεις επεξεργασίας.

Με το Create η επεξεργασία του βίντεο είναι το παν, οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν κλιπ, να χωρίζουν και να περικόπτουν βίντεο, να χρησιμοποιούν εφέ και να έχουν πρόσβαση σε μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα για να συμπληρώσουν τα βίντεο τους. Αυτά τα τραγούδια, τα οποία είναι ασφαλή από πνευματικά δικαιώματα, θα συγχρονίζουν επίσης τους ρυθμούς του τραγουδιού με τα κλιπ βίντεο, παρόμοια με το TikTok.

Δείτε επίσης: YouTube Κανάλια: Οι σελίδες τους ανανεώνονται στις τηλεοράσεις

Ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο, το Audio Cleanup, εκμεταλλεύεται ένα μοντέλο αφαίρεσης θορύβου για να μειώσει το φόντο και τον περιβαλλοντικό θόρυβο και να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου των κλιπ που καταγράφονται στα smartphones των χρηστών.

Διατίθεται επίσης ένα ενσωματωμένο εργαλείο φωνητικού σχολιασμού που περιλαμβάνει αυτόματες και επεξεργάσιμες λεζάντες, με διάφορες επιλογές για να διαμορφώσουν το κείμενο.

Όταν οι χρήστες ολοκληρώσουν τις επεξεργασίες τους, μπορούν να δημοσιεύσουν απευθείας στο YouTube με ένα απλό άγγιγμα.

Δείτε ακόμα: Το YouTube θα συνιστά περιεχόμενο βασισμένο στο κύριο χρώμα του

Προσφέροντας ένα σύνολο εργαλείων μόνο για τους δημιουργούς του YouTube, η εταιρεία ελπίζει να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά που προτιμά να χρησιμοποιεί αυτόνομα εργαλεία για την επεξεργασία βίντεο. Για παράδειγμα, αν και το TikTok έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη ενσωματωμένων εφέ, πολλοί δημιουργοί απευθύνονται στο άλλο δημιουργικό app της ByteDance, το CapCut, για να ετοιμάσουν τα βίντεό τους για το TikTok. Το Create προσφέρει έναν παρόμοιο ρυθμό για όσους προτιμούν να δημοσιεύουν στο YouTube αντί για το TikTok.

Από σήμερα, η εφαρμογή Create είναι διαθέσιμη σε νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Αργεντινής, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, του Καναδά, της Φινλανδίας, της Χονγκ Κονγκ, της Ιρλανδίας, των Κάτω Χωρών, της Νέας Ζηλανδίας, της Ισπανίας, της Ταϊβάν, της Ταϊλάνδης και της Τουρκίας. Αρχικά ξεκίνησε στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στη Νότια Κορέα και στη Σιγκαπούρη.

Πηγή: techcrunch

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS