ΑρχικήinetΟ Brave Browser αυξάνεται στην Ευρώπη μετά τις αλλαγές του iOS 17.4

Ο Brave Browser αυξάνεται στην Ευρώπη μετά τις αλλαγές του iOS 17.4

Ο Brave Browser, αναφέρει ραγδαία αύξηση στις εγκαταστάσεις σε iPhone στην Ευρώπη, από τότε που η Apple έκανε εκτενείς αλλαγές στο iOS για να συμμορφωθεί με τον Κανονισμό για τις Ψηφιακές Αγορές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε επίσης: Brave: Τερματίζει την προστασία μέσω αποτυπωμάτων «Strict»
Brave Browser Ευρώπη

Με την πρόσφατη ενημέρωση iOS 17.4, οι χρήστες στην ΕΕ βλέπουν μια οθόνη εκκίνησης κατά το άνοιγμα του Safari, που τους επιτρέπει να επιλέξουν ένα νέο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Η Apple δεν προσφέρει μόνο τους καθιερωμένους browsers που υπήρχαν στο iOS στο παρελθόν, αλλά μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς σε συσκευές iOS. Μερικές από τις επιλογές περιλαμβάνουν τους Firefox, Opera, Chrome, Brave, και Microsoft Edge.

Ο Brave δημοσίευσε μια εικόνα στο Twitter με ένα γράφημα που δείχνει τον αριθμό των εγκαταστάσεων του Brave browser στην Ευρώπη, από τα μέσα Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Οι εγκαταστάσεις ανέρχονταν κατά μέσο όρο σε περίπου 7.500 έως 10.000 την ημέρα, πριν αυξηθούν σε περίπου 11.000 μετά την κυκλοφορία του iOS 17.4 στις 6 Μαρτίου.

Δείτε ακόμα: Brave Android: Έρχεται ο AI Assistant “Leo” με έμφαση στο απόρρητο

Οι υπερασπιστές της μονοπωλιακής τακτικής υποστηρίζουν ότι το μονοπώλιο απλά προσφέρει καλύτερα προϊόντα,” έγραψε ο Brave σε μια επόμενη δημοσίευση. “Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, όταν οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές iOS περιηγητών, επιλέγουν εναλλακτικές λύσεις για το Safari.

Ίσως γι’ αυτό η Google δεν έχει ακόμα εφαρμόσει μια οθόνη επιλογής προγράμματος περιήγησης στο Android,” πρόσθεσε η εταιρεία περιήγησης με έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Brave Browser

Για να είναι επιλέξιμοι για συμπερίληψη στη λίστα εναλλακτικών προγραμμάτων περιήγησης στην Ευρώπη, όπως ο Brave browser, η Apple σημειώνει ότι πρέπει να έχουν το Δικαίωμα Προεπιλεγμένου Περιηγητή που είναι πλέον διαθέσιμο στους προγραμματιστές και να έχουν ληφθεί από “τουλάχιστον 5.000 χρήστες σε όλα τα καταστήματα της ΕΕ στο App Store στο iPhone τον προηγούμενο ημερολογιακό χρόνο“.

Η Apple επιλέγει έως 11 από αυτά για την οθόνη επιλογής προγράμματος περιήγησης, εκτός από το Safari, ενημερώνοντας τη λίστα μία φορά το έτος.

Δείτε επίσης: Brave Search: Προσθέτει δυνατότητα αναζήτησης ιδιωτικών εικόνων και βίντεο

Η αύξηση του Brave Browser στην Ευρώπη έχει θετικό αντίκτυπο στην ασφάλεια, αφού είναι μοναδικός λόγω της προσήλωσής του στην προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών. Ενσωματώνει εργαλεία αποκλεισμού διαφημίσεων και ανιχνευτών, προσφέροντας πιο ασφαλή και ιδιωτική περιήγηση. Επίσης, ο Brave επιταχύνει τη φόρτωση σελίδων με την ελαχιστοποίηση των διαφημίσεων και των ανιχνευτών που φορτώνονται σε κάθε σελίδα, προσφέροντας έναν πιο γρήγορο και αποδοτικό περιηγητή.Τέλος, το Brave προσφέρει επιπλέον επίπεδα προστασίας με την ενσωμάτωση του Tor στον ανώνυμο περιηγητή του, προσφέροντας αυξημένη ιδιωτικότητα και ασφάλεια για τους χρήστες.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS