ΑρχικήinetΗ αλυσίδα σινεμά Alamo Drafthouse είναι προς πώληση

Η αλυσίδα σινεμά Alamo Drafthouse είναι προς πώληση

Η αλυσίδα κινηματογράφων Alamo Drafthouse, μία από τις γνωστότερες αλυσίδες στην Αμερική, βρίσκεται προς πώληση. Σύμφωνα με αναφορά του Deadline, η αλυσίδα κινηματογράφων που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Tim League στο Όστιν του Τέξας το 1997, αναζητά αγοραστή, αν και δεν είναι σαφές ποιά είναι η τιμή πώλησης.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;
Alamo Drafthouse πώληση

Η αλυσίδα, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους λάτρεις του σινεμά και είναι γνωστή για τις ειδικές εμφανίσεις καλεσμένων της, καθώς και για το φαγητό και τα ποτά που προσφέρει στους πελάτες, έχει βιώσει καλές και κακές καταστάσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αλλά παραμένει μια εξαιρετικά ισχυρή μάρκα σε έναν κλάδο που κυριαρχείται από τα Regal και Cinemark. Το δίκτυο υπέβαλε αίτηση για πτώχευση τον Μάρτιο του 2021, στην κορύφωση της πανδημίας, όταν ο αριθμός των θεατών στους κινηματογράφους έπεφτε δραματικά. Ωστόσο, αυτή η πτώση δεν κράτησε πολύ. Η εταιρεία αντέδρασε, βγήκε από την πτώχευση και πρόσθεσε πέντε νέες τοποθεσίες στην αλυσίδα της.

Δείτε ακόμα: Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

Σύμφωνα με το Deadline, τα τελευταία δύο χρόνια οι αριθμοί των εισπράξεων του Alamo Drafthouse έχουν δει μεγαλύτερη αύξηση από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, γι αυτό και η πώλησή της αποτελεί έκπληξη. Συνολικά, η αλυσίδα είχε εισπράξεις $134 εκατομμύρια στα ταμεία πέρυσι. Η είδηση ότι η επιχείρηση αναζητά αγοραστή προέκυψε μόλις περίπου μια εβδομάδα πριν το CinemaCon, μια μεγάλη κινηματογραφική διάσκεψη στο Λας Βέγκας.

Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν οι λάτρεις της αλυσίδας, είναι ότι αυτή η αγαπημένη βιομηχανία ψυχαγωγίας δεν θα αγοραστεί από κάποιον ανήθικο επιχειρηματία που θα το αδειάσει και θα χαλάσει τη μαγεία για όλους. Επίσης, η Alamo Drafthouse έχει την ευθύνη να κάνει μία σωστή πώληση και να επιλέξει έναν αγοραστή που θα κρατήσει ευχαριστημένους τους θαυμαστές της.

Δείτε επίσης: Netflix: 31 «μυστικοί κωδικοί μενού» για πρωτότυπο περιεχόμενο

Ο κινηματογράφος ξεκίνησε ως μια απλή παρουσίαση κινούμενων εικόνων, με την εφεύρεσή του από τους αδελφούς Lumière το 1895. Τα πρώτα φιλμς ήταν σιωπηλά και ασπρόμαυρα, με πολύ απλή πλοκή και χωρίς ειδικά εφέ. Στη σύγχρονη εποχή, ο κινηματογράφος έχει γίνει πιο πολυποίκιλος και πολυδιάστατος από ποτέ. Η εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο παραγωγής και προβολής των ταινιών, ενώ η εξέλιξη των ειδικών εφέ και του CGI έχει δημιουργήσει νέες δυνατότητες για την αφήγηση ιστοριών. Ταυτόχρονα, η παγκοσμιοποίηση και η ευρύτερη πρόσβαση στον κινηματογράφο και οι νέες αλυσίδες σινεμά όπως η Alamo Drafthouse, έχουν δημιουργήσει μια ποικιλομορφία φωνών και προοπτικών, με ταινίες από όλο τον κόσμο να κερδίζουν διεθνή αναγνώριση και επιτυχία.

Πηγή: gizmodo

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS