ΑρχικήUpdatesΤο iPadOS 17.5 Beta παραπέμπει δυνητικά στο νέο Apple Pencil

Το iPadOS 17.5 Beta παραπέμπει δυνητικά στο νέο Apple Pencil

Apple Pencil 4
iOS 17.5

Η δοκιμαστικής έκδοση του iOS 17.5 πιθανώς αναφέρεται σε ένα νέο Apple Pencil 4ης γενιάς και το Gesture “Squeeze”, κατά τις φήμες ότι το αξεσουάρ θα ενημερωθεί σύντομα.

Η δοκιμαστική έκδοση περιλαμβάνει έναν κρυφό κωδικό αναφοράς σε μια έκδοση “V4” του Apple Pencil.

Δείτε επίσης: iOS 17.5: Επιτρέπει στους χρήστες της ΕΕ να κατεβάζουν εφαρμογές από ιστότοπους

Ένα νέο Apple Pencil φημολογείται να κυκλοφορήσει δίπλα σε ενημερωμένα μοντέλα iPad Pro και iPad Air τον Μάιο. Η Apple αναφέρεται στην έκδοση USB-C του Apple Pencil που κυκλοφόρησε πέρυσι ως το 3ης γενιάς στον κώδικα iOS, έτσι το Apple Pencil 4ης γενιάς θα είναι μια νέα έκδοση που πιθανόν θα διαδεχθεί το Apple Pencil 2ης γενιάς.

Apple Pencil 4

Πρόσθετος κώδικας στη δοκιμαστική έκδοση iOS 17.5 που αποκάλυψε ο το MacRumors, υποδηλώνει ότι ο Apple Pencil μπορεί να αποκτήσει μια κίνηση “συμπίεσης” για κάποιες ενέργειες, αλλά οι λεπτομέρειες είναι λίγες. Οι κινήσεις μπορεί να παρέχουν στους χρήστες έναν πιο γρήγορο τρόπο για να προσθέσουν αυτοκόλλητο, πλαίσιο κειμένου, υπογραφή ή σχήμα σε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων, όπως υποδηλώνει ο κώδικας.

Δείτε ακόμα: Ποιες λειτουργίες αναμένονται στο iPhone 16 Pro και 16 Pro Max;

Αναφέρθηκε αποκλειστικά ότι η Apple δοκίμασε ένα νέο Apple Pencil με υποστήριξη visionOS, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει στο κοινό.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS