ΑρχικήinetΈνα μελλοντικό Apple TV θα μπορούσε να έχει μια κάμερα FaceTime

Ένα μελλοντικό Apple TV θα μπορούσε να έχει μια κάμερα FaceTime

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει ένα Apple TV με ενσωματωμένη κάμερα FaceTime.

Δείτε επίσης: Το νέο Apple TV meeting app του Zoom χρησιμοποιεί το iPhone σας ως κάμερα

Apple TV FaceTime

Αλλά αυτή η ιδέα πραγματικά έχει νόημα συγκρινόμενη με το να συνδέετε μια ξεχωριστή κάμερα ή να χρησιμοποιείτε το iPhone σας ως κάμερα;

Αυτά είναι που έχει να πει ο Gurman στο ενημερωτικό δελτίο του Power On αυτό το σαββατοκύριακο:

Στη συνέχεια, υπάρχει το τμήμα του έξυπνου σπιτιού, όπου η Apple εξακολουθεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Έχει συζητηθεί η αυτοματοποίηση λειτουργιών στο νοικοκυριό και η προσφορά ενός ανανεωμένου Apple TV με ενσωματωμένη κάμερα για βιντεοκλήσεις FaceTime και ελέγχους βασισμένους σε κινήσεις. Και η τεχνολογία θα λειτουργεί απροβλημάτιστα τόσο με το iPhone όσο και με το Vision Pro.

Η ιδέα φαίνεται λογική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Apple TV για να κάνετε κλήσεις FaceTime, και οι περισσότερες τηλεοράσεις ακόμα δεν έχουν τις δικές τους κάμερες, οπότε γιατί όχι να ενσωματώσετε την κάμερα μέσα στο κιβώτιο;

Δείτε ακόμα: “The Godfather” και “Armageddon” προσεχώς στο Apple TV+

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε πόσα κουτιά Apple TV βρίσκονται πραγματικά σε μέρη όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάμερα, πόσο μάλλον να είναι πρακτική.

Πολλοί άνθρωποι κρύβουν το κουτί είτε πίσω από την ίδια την τηλεόραση, είτε σε ένα συρτάρι στο έπιπλο της τηλεόρασης. Για άλλους, μπορεί να βρίσκεται κάτω από την τηλεόραση, όπου η “θέα” από την κάμερα θα μπορούσε να μην είναι και πολύ κολακευτική!

Δείτε επίσης: Η δραματική σειρά, Palm Royale, μεταδίδεται τώρα στο Apple Tv+

Αν η Apple αποφάσιζε, για παράδειγμα, να το τοποθετήσει στο αποκαλούμενο “μπροστινό” μέρος της συσκευής, θα ήταν διατεθειμένοι οι χρήστες να τοποθετήσουν το Apple TV τους σε σημείο που να εξυπηρετεί την χρήση της κάμερας.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS